Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η έκπληξη στον Νικόλα

Η έκπληξη στον Νικόλα
Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012 - 04:25

Δεν το περίμενε αυτό με το οποίο ήρθε αντιμέτωπος το βράδυ της Δευτέρας στο κολυμβητήριο στα Βοτσαλάκια ο Νικόλας Δεληγιάννης. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είχε γενέθλια και έκλεινε τα 36 χρόνια του και, ερήμην του, η σύζυγός του, Αγγελική Καραπατάκη (πρώην πολίστρια του ΑΝΟ Γλυφάδας και του Ολυμπιακού και «ασημένια» ολυμπιονίκης του 2004 με τη Εθνική) διοργάνωσε… πάρτι έκπληξη στον «ερυθρόλευκο» γκολκίπερ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ενημερώθηκαν για την έκπληξη και ο Δεληγιάννης έπαθε πολιτισμικό σοκ, αφού δεν περίμενε με τίποτα την τούρτα που αντίκρισε. Οι συμπαίκτες του μαζεύτηκαν γύρω από το τραπέζι και του τραγούδησαν στα ελληνικά το ευχετήριο τραγούδι, και ο 36χρονος τερματοφύλακας έσβησε τα κεράκια.

Μετά… ήρθε και έδεσε, αφού υπήρχε πλούσιος μπουφές ενώ και ο Θοδωρής Βλάχος είχε όρεξη. Συγκεκριμένα, είπε στον Μπλάι Μάλιαρακ, «Blai, it is not like that every day», που σημαίνει «δεν είναι έτσι κάθε μέρα». Πάντως ο Ισπανός πρέπει να τα… είδε όλα από το δεύτερο βράδυ του στην Ελλάδα. Ο Δεληγιάννης είχε για παρέα του τον πρωτότοκο γιο του, Σπύρο, αλλά και τον πατέρα του, Σπύρο, πάει να πει ότι τρεις γενεές Δεληγιάννηδων μαζεύτηκαν στα Βοτσαλάκια. Επίσης παρούσα ήταν και η σύζυγος του Δημήτρη Μάζη, Μπέτυ Μαγγίρα, με την κόρη τους.

Διαβάστε επίσης

«Χρυσή» Ελευθερία

«Χρυσή» Ελευθερία

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου ήταν γυναίκα απέναντι σε κορίτσια και η Ελευθερία Πλευρίτου σκόραρε τετράκις στη νίκη επί της Ιταλίας.

Πέντε λόγοι για βελτίωση

Πέντε λόγοι για βελτίωση

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού μπορεί να παίξει όμορφο πόλο, ακριβώς όπως θέλει ο Χάρης Παυλίδης.

Σιωπηλά στη Γαλλία

Σιωπηλά στη Γαλλία

Η εθνική πόλο Νέων Ανδρών ξεκινά με ελπίδες διάκρισης το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρουσιλόν, αλλά όχι πολλές.

Κακή βραδιά

Κακή βραδιά

Η ήττα από την Ιταλία συνοδεύτηκε από μία άτυχη στιγμή για την Ελευθερία Πλευρίτου, που στενοχωρήθηκε.