Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεύτερες οι Κορασίδες

Δεύτερες οι Κορασίδες
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013 - 04:35

Με μία νίκη και μία ήττα έκλεισαν τον λογαριασμό τους στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος οι Κορασίδες του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» γνώρισαν την πρώτη ήττα ομάδας ακαδημίας πόλο των «ερυθρόλευκων» σε προκριματικό γύρο μέσα στο 2013 (!), αφού ηττήθηκαν το πρωί της Κυριακής από τη Βουλιαγμένη με 13-10.

Από εκεί και ύστερα, όμως, βρήκαν τον εαυτό τους και το βράδυ της Κυριακής πέτυχαν μία εντυπωσιακή νίκη, αφού επικράτησαν με 11-8 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο παιχνίδι του «Πέτρος Καπαγέρωφ», που έκλεισε το πρόγραμμα του β’ ομίλου Αττικής.

Η ομάδα πόλο Κορασίδων του Ολυμπιακού τερμάτισε δεύτερη στον όμιλό της και είναι στις οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση. Τα κορίτσια του Στέργιου Τοροσιάδη θα διεκδικήσουν από τις 5 έως τις 7 Ιουλίου μία θέση στο βάθρο. Η αναμνηστική φωτογραφία- από την σελίδα της ακαδημίας πόλο Ολυμπιακού στο Facebook- δείχνει τις ομάδες πόλο Κορασίδων του Ολυμπιακού και της ΝΕ Πατρών μετά την αναμέτρησή τους στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» το Σάββατο.

Διαβάστε επίσης

Ατέλειωτη ένταση!

Ατέλειωτη ένταση!

Ο Θοδωρής Βλάχος φοβάται μη χαθεί ο ρυθμός και γι’ αυτό υπάρχει η πιθανότητα να γίνει διπλή προπόνηση ακόμα και το Μεγάλο Σάββατο.

Παραβολές...

Παραβολές...

Η έρευνα του Μπράντο και η άγαρμπη προσπάθεια της βεντέτας να κρατήσει τον μύθο της.

Στην πορεία των ρεκόρ

Στην πορεία των ρεκόρ

Ο Γιάννης Φουντούλης θέλει οκτώ γκολ για να φθάσει τα 100 τη φετινή περίοδο και τον... Γιώργο Αφρουδάκη.

Μόνο νίκες

Μόνο νίκες

Η ομάδα των Κορασίδων προκρίθηκε στην τελική φάση του πρωταθλήματός της, 2 στα 2 στη Σμύρνη για τους μικρούς του Πλατανίτη.