Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαλκός στον Άλιμο

Χαλκός στον Άλιμο
Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012 - 01:55

Θα κοιτάζουν το μετάλλιό τους και θα σκέφτονται. Όταν το κοιτάζουν, θα σκέφτονται τι έκαναν καλά και βρέθηκαν στην απονομή. Όταν δεν το κοιτάζουν και θυμηθούν την τελική φάση της διοργάνωσης, θα ξέρουν ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάποια πράγματα περισσότερα. Όπως και να έχει, όταν η αρχηγός Σίλια Λογοθέτη πήγαινε χαμογελαστή για να φορέσει το χάλκινο μετάλλιο και οι συμπαίκτριές της ακολουθούσαν, η ομάδα πόλο Κορασίδων του Ολυμπιακού σφράγισε ακόμα μία επιτυχία για την ακαδημία.

Ήταν μία όμορφη στιγμή για την ομάδα πόλο Κορασίδων στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Δεν υπήρχαν πανηγύρια όταν τελείωσε ο μικρός τελικός. Οι παίκτριες μαζεύτηκαν στη μεριά τους. Ο Γιάννης Μπενόπουλος τους είπε δύο κουβέντες και έπειτα περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει ο τελικός για να περάσουν από τη γραμματεία και να πάρουν τα μετάλλιά τους, όπως φαίνεται και στο βίντεο του gavros.gr.

Στο τέλος θα μείνει το μετάλλιο. Για την ακαδημία πόλο είναι το πέμπτο, το 2012. Ένα καταπληκτικό, από όπου και αν το δεις, κατόρθωμα. Για κάποια από τα κορίτσια της ομάδας είναι μία πραγματικά σπουδαία στιγμή˙ για όλες ο πρωινός ημιτελικός με τον ΝΟ Βουλιαγμένης είναι μία πικρή ιστορία. Η αντάμωση με τον μετέπειτα πρωταθλητή ΑΝΟ Γλυφάδας, που νίκησε με 6-4 τον ΝΟΒ, της Ευτυχίας Καραγιάννη, έμοιαζε με επιτακτική υπόθεση για τις πολίστριες. Ο Μπενόπουλος είχε κρούσει από το Σάββατο τον κώδωνα του κινδύνου για τον ΝΟΒ, τον οποίο οι «ερυθρόλευκες» είχαν νικήσει με 13-5 στην προκριματική φάση, τονίζοντας ότι ήταν πολύ καλύτερη ομάδα από αυτήν που είχε αντιμετωπίσει πριν δύο εβδομάδες. Ο Ολυμπιακός δεν είχε λύση, στα κρίσιμα σημεία, για την Ιφιγένεια Μαυρωτά, η οποία πέτυχε το κρίσιμο γκολ στο δεύτερο τρίλεπτο της παράτασης. Η ψηλή φουνταριστός της Βουλιαγμένης πλάνταξε στο κλάμα από την απώλεια του χρυσού μεταλλίου και αν υπάρχει κάποιο τραγικό πρόσωπο, είναι σίγουρα η κοπέλα με το τραγικό όνομα, η οποία πολύ σύντομα αναμένεται να παίξει στην Α1. Προς το παρόν, αυτό το βράδυ, είναι η Ιφιγένεια εν Αλίμω...

Διαβάστε επίσης

Η Μελωδία της Ευτυχίας

Η Μελωδία της Ευτυχίας

Δύο σπουδαίες κυρίες του ελληνικού πόλο επέστρεψαν στο παλκοσένικο του κολυμβητηρίου του Αλίμου.

Για τον Γιώργο Αφρουδάκη

Για τον Γιώργο Αφρουδάκη

Σε άλλους δρόμους υπολόγιζε ο Γιώργος Αφρουδάκης ότι θα πορευθεί το ελληνικό πόλο, μετά το χάλκινο του Μόντρεαλ.

Η παρέα του Βάνια

Η παρέα του Βάνια

Οι Ουντόβιτσιτς, ο Φιλίπ Φιλίποβιτς και οι οκτώ πραξικοπηματίες της εθνικής Σερβίας.

Τα κορίτσια απ’ τα ξένα

Τα κορίτσια απ’ τα ξένα

Επιστρέφει στην Αθήνα η Χριστίνα Κώτσια, μαζί με τις αδελφές Χαραλαμπίδου, για την εθνική Νεανίδων.