Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε καν προπόνηση

Ούτε καν προπόνηση
Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 - 18:45

Ο Ολυμπιακός, ως αναμενόταν, συνέτριψε το Παλαιό Φάληρο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του για την Α1 πόλο Ανδρών με 15-3 Το παιχνίδι, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα, ήταν το τελευταίο των «ερυθρόλευκων» πριν το παιχνίδι με τη Γιουγκ στις 28 Νοεμβρίου, για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League.

Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον όταν μείωσε ο Τσαγκάρης σε 2-1, αλλά στα τελευταία 50’’ του πρώτου οκτάλεπτου εξαφανίστηκε, αφού ο Ολυμπιακός βρήκε δύο γκολ, με τον Βαγγέλη Δελακά και του Χρυστόδουλο Κολόμβο, έκανε το σκορ 5-1 και εξαφανίστηκε από το πεδίο του Φαλήρου. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν δέχθηκαν γκολ στο δεύτερο οκτάλεπτο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έκοψαν, κάπως, ταχύτητα, μια και είχε κριθεί η νίκη. Ο Θοδωρής Βλάχος χρησιμοποίησε για πολλή ώρα τους Λιαπάκη, Τζώρτζη και Αργυρόπουλο, ενώ ο Νικόλας Δεληγιάννης, στο ντεμπούτο του στη φετινή Α1, έπαιξε ένα ημίχρονο, στο άλλο χρησιμοποιήθηκε ο Χρήστος Φλώρος;. Ο Ολυμπιακός έκανε το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα και σε τέσσερις μέρες δίνει το πιο δύσκολο ματς της χρονιάς.

Tα οκτάλεπτα: 5-1, 5-0, 3-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κολόμβος 2, Φουντούλης 3, Μάλιαρακ 2, Μ. Καπότσης 2, Μπλάνης 1, Μάζης 1, Ντόσκας 2, Δελακάς 1, Μουρίκης 1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Τσαγκάρης 1, Ενλό 1, Ξενάκης 1.

Διαβάστε επίσης

Επίδειξη δύναμης

Επίδειξη δύναμης

Ο Ολυμπιακός ήταν άνετος στο παιχνίδι με τη Νανσί, συντρίβοντάς τη με 14-5 για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions Cup.

Η... τρύπα του όζοντος

Η... τρύπα του όζοντος

Μία απίθανη φάση στο ματς του ΠΑΟΚ με το Αργοστόλι ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών.

Ήττα στις λεπτομέρειες

Ήττα στις λεπτομέρειες

Σπουδαίο ματς παρά την ήττα από την οικοδέσποινα Μεντιτερανέα Ιμπέρια, με 10-9, έκανε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Πάλεψε ο Ολυμπιακός

Πάλεψε ο Ολυμπιακός

Καλή προσπάθεια για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, παρά την ήττα με 10-7 από τη Σαμπαντέλ.