Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υδάτινο τρένο

Υδάτινο τρένο
Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012 - 18:09

Μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο του ματς με τον ΝΟ Αργοστολίου αντιμετώπισε πρόβλημα ο κουρασμένος ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» φόρτσαραν και με έναν εντυπωσιακό Γιώργο Ντόσκα, που πέτυχε 5 γκολ, έφθασαν στην άνετη επικράτηση, με σκορ 13-3, για την 4η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών, στο ματς που έγινε στο όμορφο κολυμβητήριο του Αργοστολίου.

Ο ΝΟΑ δεν γινόταν να αντέξει, προϊόντος του χρόνου. Ο Ολυμπιακός πήγε... αντίθετα από την ανόητη δημοσιογραφική ανάλυση ότι πρέπει να «καθαρίσει» το παιχνίδι στο πρώτο οκτάλεπτο, και από την δεύτερη περίοδο οι παίκτες του έγιναν εκτελεστές σε αποστολή. Έκαναν ό,τι έπρεπε για να πάρουν το ματς και η εικόνα τους στα 24 λεπτά δεν άφηνε καμία ελπίδα στους γηπεδούχους.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-4, 1-3, 0-5

ΝΟΑ: Δουδέσης 1, Στελλάτος 1, Παπαδόπουλος 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ντόσκας 5, Φουντούλης 2, Δελακάς 1, Ποντικέας 1, Καπότσης 1, Μάλιαρακ 1, Σχίζας 1, Μουρίκης 1.

1ο οκτάλεπτο: Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι, μόνο, κουρασμένοι, αλλά φαίνονται τέτοιοι. Ο Γιώργος Ντόσκας βάζει το μόνο γκολ του Ολυμπιακού στο οκτάλεπτο, το σκορ είναι 1-1.

2ο οκτάλεπτο: Οι Χιώτες καθαρίζουν για τον Ολυμπιακό. Το επί μέρους σκορ του δεύτερου οκτάλεπτου είναι 1-4, με τον Ντόσκα να πετυχαίνει δύο γκολ, και τους Γιάννη Φουντούλη και Βαγγέλη Δελακά, ο ντόπιος ήρωας, να βάζουν από ένα. 2-5 στο ημίχρονο.

3ο οκτάλεπτο: Γράφει το... πατροπαράδοτο ο Μπλάι Μάλιαρακ, 2-6. Ο Γιώργος Ντόσκας συνεχίζει το βιολί του, 2-7. Ο Ολυμπιακός κάνει το ματς εύκολο. Πλέον δίνει μεγάλες διαστάσεις στη διαφορά. Το 2-8 κάνει ο αρχηγός, ο Τάσος Σχίζας. Το Αργοστόλι μειώνει, 3-8 με τον Παπαδόπουλο. Βεβαίως, το παιχνίδι έχει κριθεί, με 8 λεπτά να απομένουν.

4o οκτάλεπτο: Πλέον τα γκολ είναι υστερόγραφα. Όπως αυτό του Μουρίκη, που κάνει το 3-9. Ο Κυριάκος Ποντικέας σκοράρει και σε αυτό το παιχνίδι, κάνοντας το σκορ 3-10. Το ίδιο κάνει και ο Μάριος Καπότσης, βάζοντας το ενδέκατο γκολ του Ολυμπιακού. Ο Ντόσκας βάζει, κι άλλο, το τέταρτο, για το 3-12. Και ο Φουντούλης βάζει το νούμερο 13. Οι Χιώτες πάνε δυο δυο.

Διαβάστε επίσης

Παγίδα στην «αλεπού»

Παγίδα στην «αλεπού»

Ελλάδα εναντίον Σερβίας στον προημιτελικό του Παγκόσμιου του Περθ, με τους εφιάλτες να επιστρέφουν.

Παράλογη αυτοπεποίθηση

Παράλογη αυτοπεποίθηση

Στον ημιτελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του Περθ η Εθνική παίζει με μία ομάδα που δεν χάνει αν δεν τη νικήσουν.

Μπορούσε καλύτερα

Μπορούσε καλύτερα

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τη Γιουγκ με 10-8, για την 5η αγωνιστική του Champions League ανδρών.

Πανηγυρικά στους «8»

Πανηγυρικά στους «8»

Στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Champions Cup προκρίθηκε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.