Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτευσαν οι Παίδες

Πρώτευσαν οι Παίδες
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012 - 21:50

Πολύ άνετη ήταν η επικράτηση της ομάδας πόλο Παίδων του Ολυμπιακού στο τουρνουά «Ανδρέας Χριστόπουλος» που διεξήχθη στην Πάτρα. Οι μικροί πολίστες του Σάκη Πλατανίτη επικράτησαν με ευκολία του Παλαιού Φαλήρου, με σκορ 15-3 και τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους στο «Αντώνης Πεπανός» με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τον ΝΟ Πατρών, τον ΠΑΟΚ, την Πεσκάρα, τον ΝΟ Βουλιαγμένης και το Παλαιό Φάληρο στο τουρνουά και κατάφεραν να φθάσουν στην τελική επικράτηση. Ο Σάκης Πλατανίτης, βεβαίως, δεν νοιάζεται για αυτήν τη νίκη και σημείωσε την πρόοδο των παικτών του, ενόψει του πρωταθλήματος του 2013. Το σίγουρο είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες θα κάνουν Χριστούγεννα με όνειρα για ένδοξες μέρες στο πόλο και αυτό είναι το όφελος μίας νίκης.

Ο προπονητής της ομάδας Παίδων, από τη μεριά του, ήταν και ενθουσιασμένος και φειδωλός στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: «Καταρχάς πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΝΟ Πατρών για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων. Το άθλημά μας έχει ανάγκη τέτοιων τουρνουά για αυτές τις ηλικίες. Πολλά μπράβο αξίζουν στους παίκτες μου. Όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματά, τα πήγαν περίφημα. Ωστόσο, πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον αρκεί όλοι να παραμείνουν ταπεινοί, να είναι προσεκτικοί και σοβαροί».

Η ομάδα πόλο Παίδων (γεν. 1999- 2000) αγωνίστηκε στο 3ο διεθνές τουρνουά πόλο Παίδων «Ανδρέας Χριστόπουλος» με την εξής σύνθεση: Φώτης Σπηλιόπουλος, Ανδρέας Βατίστας, Κώστας Χονδροκούκης, Πέτρος Πρωτοψάλτης, Γιώργος Γκίκας, Σπύρος Γαβαλάς, Κώστας Τσιρίκος, Θοδωρής Χρονόπουλος, Δημήτρης Πικριδάς, Φώτης Στραβάκος, Ανδρέας Ρουμάνης, Μερκούρης Γέμελος, Θοδωρής Πάτερος, Διονύσης Μπραϊμης και Χρήστος Κόττας. Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο έφορος Κώστας Γούρας.

Διαβάστε επίσης

Ο άνεμος της αλλαγής

Ο άνεμος της αλλαγής

Πολύ διαφορετικός θα είναι ο Ολυμπιακός που θα παίξει απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου το Σάββατο (15:00, gavros.gr).

Αξιοπρέπεια και περηφάνια

Αξιοπρέπεια και περηφάνια

Μαγευτικό ταξίδι για την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού το 2012, έστω κι αν άλλοι πρόλαβαν τον χάρτη του θησαυρού.

Αυτοκριτική

Αυτοκριτική

Δεν θα βρεθεί λύση αν ο ένας ρίχνει στον άλλο το φταίξιμο της κακής εμφάνισης στο Ντουμπρόβνικ.