Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εικόνες από το «Καπαγέρωφ»

Εικόνες από το «Καπαγέρωφ»
Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013 - 02:35

Τα παιχνίδια της ομάδας πόλο Νέων Γυναικών στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» ήταν… μονόμπαντα, μια και η διαφορά του συνόλου που κουμάνταρε ο Γιάννης Μπενόπουλος από τις υπόλοιπες τέσσερις ομάδες που αντιμετώπισε ήταν πελώρια. Απεικονίζεται στα σκορ: 16-2 τον Πανιώνιο, 23-1 τον Εθνικό, 17-4 τον Νηρέα Χαλανδρίου, 17-7 τον Ιωνικό Νικαίας, στην άνεση με την οποία έγιναν (η φωτογραφία με το σκορ 0-20 είναι από το παιχνίδι με τον Εθνικό) και στο γεγονός ότι ο προπονητής της ομάδας χρησιμοποίησε και τις 18 παίκτριές του, δίνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλες.

Πλην της Ελευθερίας Πλευρίτου: η 15χρονη πολίστρια έπαιξε όλο το ματς με τον Πανιώνιο και δεν ξανάπαιξε, ενώ στην αποστολή δεν δηλώθηκε καν το άλλο πυρηνικό όπλο της ομάδας, η Χρυσή Διαμαντοπούλου, κάνοντας χώρο στις Ιωάννα Σταματοπούλου και Σταυρούλα Δουρέκα, που τα πήγαν περίφημα.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το ίδιο έδειξε και ο ΝΟ Βουλιαγμένης στον Β’ όμιλο Αττικής, αφού τελείωσε αήττητος τις υποχρεώσεις του. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά είναι το πιθανότερο ότι αν η ομάδα παραμείνει σοβαρή στα ματς από την 1η έως την 3η Μαρτίου, τότε θα είναι εκείνη που θα πάει στον τελικό και θα βρεθεί ενώπιον της κατάκτησης του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία των τμημάτων υποδομής των κοριτσιών. Η κλήρωση για την τελική φάση θα γίνει την Τετάρτη και οι εννιά ομάδες που θα κάνουν παρέα στον Ολυμπιακό, είναι οι εξής: ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΝΟ Γλυφάδας, Πανιώνιος, Ηρακλής, ΠΑΟΚ, ΟΕΑΝΑΒ, ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟ Λάρισας και ο Ιωνικός Νικαίας, που στο μπαράζ το μεσημέρι της Κυριακής στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» νίκησε με 19-18 στα πέναλτι (11-11 το σκορ του κανονικού παιχνιδιού, 14-14 το σκορ μετά και τα δύο τρίλεπτα στην παράταση).

Η ομάδα Νέων Γυναικών του Ολυμπιακού στον προκριματικό γύρο του πρωταθλήματος: Ιωάννα Σταματοπούλου, Ρένια Κουντούρη, Βάσω Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαντώ Δουρέκα, Ηλιάνα Σιταρένιου, Δανάη Δόριζα, Μαρία Σώρα, Βιργινία Νιαρχάκου, Μίλβα Καλογεράκου, Σίλια Λογοθέτη, Δήμητρα Γιαννοπούλου, Άρτεμις Σαφέτη, Δέσποινα Γκουζούλα, Κάτια Μιχαηλίδου, Σταυρούλα Δουρέκα, Μαρίνα Δατσέρη, Μυρτώ Ταμβάκη. Προπονητής: Γιάννης Μπενόπουλος. Έφορος: Κώστας Γούρας.

Διαβάστε επίσης

Η... πρώτη σφαλιάρα!

Η... πρώτη σφαλιάρα!

Ήρθε το πρώτο χαστουκάκι στον καλό μας πελάτη για το 2013 και μάλιστα στο γήπεδό τους...

Ένα βήμα παραπάνω

Ένα βήμα παραπάνω

Η ομάδα πόλο Νέων Γυναικών του Ολυμπιακού μπαίνει στη δράση στον προκριματικό γύρο του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Αξιοπρέπεια και περηφάνια

Αξιοπρέπεια και περηφάνια

Μαγευτικό ταξίδι για την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού το 2012, έστω κι αν άλλοι πρόλαβαν τον χάρτη του θησαυρού.