Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάθε χρόνο διακρίσεις»

«Κάθε χρόνο διακρίσεις»
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013 - 14:50

Την πίτα του έκοψε χθες το βράδυ η Ακαδημία Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού στην Ιστορική Λέσχη, με τον Ερασιτέχνη να βραβεύει τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2012. Πλήθος «ερυθρόλευκων» παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων και ο Νίκος Δεληγιάννης, ο πορτιέρο του Ολυμπιακού, που σε δηλώσεις του ευχήθηκε να υπάρχουν κάθε χρόνο διακρίσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί με τα παιδιά της Ακαδημίας μας, σε αυτή την ιστορική αίθουσα. Είναι σημαντικό που είμαστε όλοι μαζί, το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον της υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού. Εύχομαι κάθε χρόνο να έχουμε περισσότερες διακρίσεις και περισσότερες βραβεύσεις. Ο Ολυμπιακός κάνει σταθερά βήματα προόδου στα τμήματα υποδομής τα οποία έχουν ένα πολύ γερό θεμέλιο. Τον Δημήτρη Κραβαρίτη για τον οποίο είμαι πολύ υπερήφανος», ανέφερε ο Δεληγιάννης.

Διαβάστε επίσης

Περίπατος με Γλυφάδα

Περίπατος με Γλυφάδα

Πανεύκολα επιβλήθηκε ο Ολυμπιακός του ΑΝΟΓ στη β' φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών.

Σοκ και δέος!

Σοκ και δέος!

Τεράστια νίκη με 11-9 επί του ΝΟΒ σημείωσε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και είναι μόνη πρώτη στην βαθμολογία.

Η κλήρωση και το άνευ

Η κλήρωση και το άνευ

Με... ενισχυμένη αυτοπεποίθηση εξαιτίας του νέου αθλητικού νόμου θα αντιμετωπίσει τη συνέχεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος η ομάδα πόλο Νέων Ανδρών του Ολυμπιακού.