Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διέλυσε την Κρόιτσλινγκεν

Διέλυσε την Κρόιτσλινγκεν
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 - 12:34

Ο Ολυμπιακός σκόραρε αφειδώς στο ματς με την Κρόιτσλινγκεν, νικώντας με 33-8 στο Βίντετουρ για τη 10η αγωνιστική του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» τελείωσαν εντυπωσιακά τους ομίλους και το απόγευμα της Πέμπτης, στις 19:00, θα μάθουν τον αντίπαλό τους στην κλήρωση που θα γίνει στη Ρώμη. Παρτιζάν, Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ και Σίντεζ Καζάν οι υποψήφιοι...

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ρεκόρ σκοραρίσματος στο Champions League, ενώ ισοφάρισαν και τη μεγαλύτερη διαφορά, το 5-30 με το οποίο είχε νικήσει στη συγκεκριμένη έδρα η Γιουγκ (η μόνη ομάδα του Champions League που τελείωσε τους ομίλους μόνο με νίκες, 8 στις 8, αφού επικράτησε στην πισίνα Γκρουζ με 10-5 του Ερυθρού Αστέρα). Δέκα πολίστες σκόραραν, με τον Γιάννη Φουντούλη να βάζει 7 γκολ και να φθάνει τα 29 στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Ο Νικόλας Δεληγιάννης και ο Χρήστος Φλώρος έπαιξαν από ένα ημίχρονο.

Ο Θοδωρής Βλάχος χρησιμοποίησε και τους 13 πολίστες του και, όπως τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, θα περιμένει τον αντίπαλο της ομάδας του για να βγάλει συμπεράσματα: «Το τελικό σκορ μαρτυρά ότι παίξαμε και καλά και σοβαρά. Κάθε αγώνας είναι σημαντικός στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα παιχνίδια που θα κληθούμε να παίξουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης». Οσον αφορά την αυριανή κλήρωση ο Ελληνας τεχνικός είπε: «Από εδώ και στο εξής δεν υπάρχουν εύκολοι ή δύσκολοι αντίπαλοι. Πρόκειται για τις ομάδες που ανήκουν στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε ή την Παρτιζάν ή μία εκ των δύο ρωσικών ομάδων. Ας περιμένουμε την κλήρωση και θα πούμε περισσότερα γνωρίζοντας το αποτέλεσμά της».

Ο Ολυμπιακός τελείωσε με 5 νίκες (και χάι λάιτ το 9-8 επί του Ερυθρού Αστέρα στις 13 Νοεμβρίου) και τρεις ήττες τους ομίλους και από την Παρασκευή θα μπει σε ρυθμούς... ζευγαρώματος.

Τα οκτάλεπτα: 1-8, 3-8, 3-8, 1-9

ΚΡΟΪΤΣΛΙΝΓΚΕΝ: Πέτροβιτς 3, Βάχο 3, Ρέντερ 1, Χέρτσογκ 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φουντούλης 7, Ντόσκας 6, Μάλιαρακ 4, Μάζης 3, Μπλάνης 3, Μουρίκης 3, Δερβίσης 2, Κολόμβος 2, Ποντικέας 2, Δελακάς 1.

Διαβάστε επίσης

Μπαίνουν στη μάχη

Μπαίνουν στη μάχη

Ξεκινούν τη μάχη στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» τα κορίτσια του Γιάννη Μπενόπουλου, με φόντο το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Διά χειρός Αβραμίδου

Διά χειρός Αβραμίδου

Εντυπωσιακή η περιφερειακή του Ολυμπιακού στο 2-13 επί του Νηρέα Χαλανδρίου, για την 8η αγωνιστική.