Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να είμαστε προσεκτικοί»

«Να είμαστε προσεκτικοί»
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 - 02:07

Τη Χίο αντιμετωπίζει την Τετάρτη στις 16:30 εκτός έδρας σε νοκ άουτ προημιτελικό αγώνα για το Κύπελλο ο Ολυμπιακός. Θέλει μόνο τη νίκη για να προκριθεί στο Final 4 της διοργάνωσης και μιλώντας στο olympiacos.org μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης, ο Θοδωρής Βλάχος ανέφερε πως οι παίκτες του καλούνται να είναι σοβαροί.

Στην αρχική τοποθέτησή του, πάντως, αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία των κοριτσιών του Θρύλου στο βόλεϊ. «Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ γυναικών για τη μεγάλη ανατροπή στη σειρά των τελικών που οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας. Μπράβο τους», είπε ο κόουτς του Θρύλου και κατέληξε σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στη Χίο.

«Όσον αφορά στο παιχνίδι με τη Χίο, δεν χρειάζεται να πω πολλά. Θα αντιμετωπίσουμε σε νοκ άουτ αγώνα και μάλιστα, εκτός έδρας μία από τις καλύτερες ομάδες της Α1. Για να πετύχουμε το σκοπό μας που είναι η πρόκριση στο φάιναλ 4 χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί, αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι στην τακτική μας. Από εδώ και στο εξής δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Με τη Χίο θα κριθεί η συμμετοχή στα τελικά του Κυπέλλου και οι αγώνες που ακολουθούν για την Α1 θα είναι σημαντικοί για την πρωτιά της κανονικής περιόδου. Όσα λιγότερα λάθη θα κάνουμε τόσο περισσότερο θα πλησιάζουμε στους στόχους μας».

Διαβάστε επίσης

Στη Λαμία ο Ολυμπιακός

Στη Λαμία ο Ολυμπιακός

Παρά την κακή άμυνα, ο Ολυμπιακός έφθασε στην πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος, νικώντας με 12-10 τη Χίο.

Κάλεσμα στον κόσμο

Κάλεσμα στον κόσμο

Ο Μπλάι Μάλιαρακ θέλει κατάμεστο το κολυμβητήριο το Σάββατο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στον Πειραιά.

Άνετη επικράτηση

Άνετη επικράτηση

Συνεχίζει να προελαύνει η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, που νίκησε με 13-6 τον Ηρακλή για τη 10η αγωνιστική της Α1.