Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάλεσμα στον κόσμο

Κάλεσμα στον κόσμο
Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 - 08:30

Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται το Σάββατο στις 19:30 ο Θρύλος και θέλει τη νίκη με την οποία θα «βουλιάξει» τον αντίπαλο. Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να δείξουν τον δρόμο στους ποδοσφαιριστές και επειδή ο Μπλάι Μάγιαρακ έχει μπει στο κλίμα, καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

«Πληροφορήθηκα ότι οι φίλαθλοί μας εξάντλησαν ήδη τα εισιτήρια του ποδοσφαιρικού ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Εύχομαι ανάλογη ατμόσφαιρα να έχει και το δικό μας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και να παίξουμε μπροστά σε γεμάτη εξέδρα», ήταν τα λόγια του Ισπανού στο olympiacos.org, που κατέληξε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν μόνο τη νίκη στο μυαλό τους.

«Η νίκη σε αυτό το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία για τον κόσμο μας, για την ομάδα και γενικότερα για τον σύλλογο. Επίσης, θέλουμε να διατηρήσουμε το νικηφόρο σερί μας στις εγχώριες διοργανώσεις και να παίξουμε καλό πόλο. Δεν υποτιμούμε τον αντίπαλό μας που μπορεί να έρθει με πεσμένη ψυχολογία εξαιτίας του αποκλεισμού από το Κύπελλο, αλλά δεν θα έχει καθόλου άγχος».

Διαβάστε επίσης

Καταραμένη... τηλεόραση

Καταραμένη... τηλεόραση

Ένα ταξίδι με ΙΧ, που δεν πρόκειται να γίνει, στο κολυμβητήριο του Λαιμού για το ντέρμπι της Α1 πόλο Γυναικών.

Στη Λαμία ο Ολυμπιακός

Στη Λαμία ο Ολυμπιακός

Παρά την κακή άμυνα, ο Ολυμπιακός έφθασε στην πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος, νικώντας με 12-10 τη Χίο.

«Να είμαστε προσεκτικοί»

«Να είμαστε προσεκτικοί»

Τη Χίο αντιμετωπίζει την Τετάρτη στις 16:30 εκτός έδρας σε νοκ άουτ προημιτελικό αγώνα για το Κύπελλο ο Ολυμπιακός.