Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σκεφτόμαστε τους τελικούς»

«Σκεφτόμαστε τους τελικούς»
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013 - 03:55

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού έκανε το… καθήκον της στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, νικώντας με 14-5, άνοιξε το σκορ της σειράς των ημιτελικών και το Σάββατο αναμένεται να την τελειώσει εξίσου εύκολα, ειδικά από τη στιγμή που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα παίξει για λογαριασμό του Τρίτωνα η Άλκηστις Μπενέκου που χτύπησε στο αριστερό χέρι της.

Δύσκολα θα γινόταν αλλιώς. Το ομολόγησε και ο Χάρης Παυλίδης. Ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν ήξερε από την αρχή της σεζόν ότι η ομάδα του θα βρεθεί απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης, παρ’ όλα αυτά «σκεφτόμαστε εδώ και καιρό τους τελικούς. Εδώ και αρκετούς μήνες, βλέποντας τη βαθμολογία και το πώς παίζαμε ήξερα ότι έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες να φθάσουμε στους τελικούς», τόνισε ο Θεσσαλονικιός τεχνικός, ο οποίος είδε τις παίκτριές του να παίζουν συντηρητικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μπερδεμένο πρόγραμμα. Διότι οκτώ πολίστριες της ομάδας έχουν να σκέφτονται, εκτός από τους τελικούς, και τις εξετάσεις τους, προαγωγικές και πανελλήνιες, ακόμα και το… Proficiency, εξετάσεις για το οποίο δίνει πολίστρια της ομάδας την προσεχή Κυριακή.

Ο δεύτερος ημιτελικός με τον Τρίτωνα είναι το Σάββατο, στις 15:30, δηλαδή κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου και αυτό το παιχνίδι είναι που κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει την πρόκριση στον τελικό.

Διαβάστε επίσης

Η αποστολή για το final 4

Η αποστολή για το final 4

Το 15ο Κύπελλο Ελλάδος θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός στο 14ο final 4 της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί την Παρασκευή και το Σάββατο στη Λαμία.

Συγκινητικό ραντεβού

Συγκινητικό ραντεβού

Ο Ολυμπιακός και ο Νηρέας μοιράζονται αναμνήσεις ευρωπαϊκής δόξας. Στις 17 Μαΐου του 2001, επτά των δύο ομάδων βρίσκονταν στο Ντουμπρόβνικ.

Εύκολα το 1-0

Εύκολα το 1-0

Ο Ολυμπιακός νίκησε με άνεση, 14-5, τον Τρίτωνα στον Πειραιά και είναι ένα βήμα μακριά από τους τελικούς της Α1.