Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έρχονται τα νεότερα»

«Έρχονται τα νεότερα»
Σάββατο, 18 Μαΐου 2013 - 14:40

Δεν μίλησε για το τελικό με τον ΝΟ Βουλιαγμένης το Σάββατο (15:00, ΕΤ1, live από το gavros.gr) ο Θοδωρής Βλάχος μετά τη λήξη του ημιτελικού του Ολυμπιακού με τον Νηρέα στη Λαμία. Ο προπονητής του Ολυμπιακού προτίμησε να μιλήσει για το παιχνίδι που έπαιξε η ομάδα του. Σε ό,τι αφορά τον τελικό, ο Βλάχος αρκέστηκε να σχολιάσει: «Αύριο τα νεότερα».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει παίξει ήδη δύο τελικούς (τον τέταρτο και τον πέμπτο του περυσινού πρωταθλήματος) που θα μπορούσε να πάρει την πρώτη κούπα του ως πρώτος προπονητής σε ανδρικό επίπεδο. Ο «ερυθρόλευκος» κόουτς έζησε δύο ψυχοφθόρα ματς που χάθηκαν στα πέναλτι και δεν θέλει να τριτώσει το κακό. Ως παίκτης και βοηθός προπονητής του Ολυμπιακού έχει κατακτήσει οκτώ Κύπελλα και τώρα θέλει να κάνει σεφτέ ως πρώτος προπονητής της ομάδας σε έναν τελικό που οι πολίστες του επιθυμούν τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός παίζει τον 21ο τελικό Κυπέλλου στην ιστορία του και έχει κατακτήσει 14 τρόπαια. Ούτως ή άλλως είναι πολυνίκης, αφού έχει 2 παραπάνω από τον Εθνικό, αλλά προφανώς αυτό το ματς θα δημιουργήσει επίδραση για τους τουλάχιστον δύο τελικούς πρωταθλήματος που έρχονται.

Διαβάστε επίσης

Και τώρα οι δυο τους

Και τώρα οι δυο τους

Παίζει με τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον τελικό ο Ολυμπιακός το Σάββατο (15:00, ΕΤ1, live από το gavros.gr), μετά το 16-6 επί του Νηρέα.

Κλικ από τον τελικό

Κλικ από τον τελικό

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Θρύλο και Βουλιαγμένη.

«Έπρεπε να το λήξει»

«Έπρεπε να το λήξει»

Πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι τέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα που αγαπάει παθολογικά, ήταν ο Θέμης Χατζής.

Συγκινητικό ραντεβού

Συγκινητικό ραντεβού

Ο Ολυμπιακός και ο Νηρέας μοιράζονται αναμνήσεις ευρωπαϊκής δόξας. Στις 17 Μαΐου του 2001, επτά των δύο ομάδων βρίσκονταν στο Ντουμπρόβνικ.