Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Απαντάει η Μπενέκου

Απαντάει η Μπενέκου
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 - 23:55

Ο πρώτος στόχος της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού- δηλαδή η απόκτηση της Βασιλικής Διαμαντοπούλου από τον Νηρέα Χαλανδρίου- δεν επετεύχθη, εντούτοις στον Πειραιά είναι πολύ αισιόδοξοι ότι ο δεύτερος θα γίνει πραγματικότητα και θα συνεχιστούν, ξαλαφρωμένες σε μεγάλο ποσοστό, οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Αυτό σε μερικές μέρες θα το γνωρίζουν στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας. Δηλαδή, όταν μάθουν την απάντηση της Άλκηστης Μπενέκου.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα απαντήσει, κατά πάσα πιθανότητα, η διεθνής φουνταριστή. Η Άλκηστις, που από μικρή είχε συνοδοιπόρο τη Μαργαρίτα Πλευρίτου στη θέση, σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις των εθνικών ομάδων, μπορεί, πια, να φύγει από τον Τρίτωνα Αμαρουσίου και η πρόταση του Ολυμπιακού είναι καλοδεχούμενη. Η ίδια εδώ και χρόνια νιώθει ότι θα παίξει στον Ολυμπιακό και αυτή η πρόταση της δίνει το δικαίωμα να κάνει την αίσθησή της πραγματικότητα.

Οι «ερυθρόλευκοι» εδώ και μία τριετία ψάχνουν τη φόρμουλα να πάρουν και τις δύο αδελφές Μπενέκου. Η Ιόλη, που είναι αμυντική, είναι μία καλή περίπτωση, αλλά στον Πειραιά έχουν τη γνώση- είτε σωστή είναι αυτή ή εσφαλμένη- ότι έχει αποφασίσει ήδη να πάει να σπουδάσει σε κολέγιο στις ΗΠΑ, μια και έχει πρόταση με υποτροφία. Αυτή η εξέλιξη θα σημαίνει ότι δεν άλλαξε μία απόφαση που υπήρχε ως σκέψη ένα χρόνο πριν, παρά την τροποποίηση των προνομίων και το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Περθ, που της επιτρέπει να διαλέξει σχολή από την ερχόμενη ακαδημαϊκή περίοδο (ο Θεός να την κάνει). Η Ιόλη αυτή τη στιγμή αναρρώνει από λοιμώδη μονοπυρήνωση, η οποία δεν της επιτρέπει να βρίσκεται στην προετοιμασία της εθνικής Γυναικών. Πολύ σύντομα θα γίνει γνωστό αν η Άλκηστις Μπενέκου θα προτιμήσει να φορέσει το ερυθρόλευκο σκουφάκι ή (η αμέσως επόμενη επιλογή) να διαλέξει τον δρόμο της αδελφής της. Οι πιθανότητες είναι υπέρ του Ολυμπιακού, διότι η 19χρονη φουνταριστή αγαπάει βαθιά το παιχνίδι ώστε να μην επιδιώξει η ίδια να βρίσκεται στην καλύτερη μορφή της.

Διαβάστε επίσης

Κινήσεις οσονούπω

Κινήσεις οσονούπω

Δεν θα αργήσει ο καιρός που θα ανανεώσουν οι περισσότεροι πολίστες του Ολυμπιακού τη συνεργασία τους με την ομάδα.

Η ασφάλεια της σιωπής

Η ασφάλεια της σιωπής

Η Μαρία Μπαλωμενάκη άφησε πίσω της, με την αποχώρησή της, την ελαφριά στενοχώρια του απρόσμενου.