Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκαθαρίζει το τοπίο!

Ξεκαθαρίζει το τοπίο!
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013 - 14:34

Ες αύριον τα σπουδαία για τον Άγγελο Βλαχόπουλο, που αναμένεται να πραγματοποιήσει την καθοριστική συνάντηση με τους διοικούντες τον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Ο 22χρονος διεθνής θέλει να μείνει ελεύθερος από την ομάδα των νοτίων προαστίων προκειμένου να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και ήδη έκανε την πρώτη συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη την Τρίτη. Αυτό που κυρίως προβληματίζει τον περιφερειακό του ΝΟΒ είναι το ύψος του ποσού που θα αξιώσει η Βουλιαγμένη για να του δώσει το δελτίο του.

Τα νούμερα που έχουν φτάσει στα αυτιά του είναι πολλά και διαφορετικά και σε περίπτωση που η ρήτρα είναι εξωφρενική, το θέμα θα διευθετηθεί κατά πάσα πιθανότητα δικαστικά. Κάτι που σημαίνει ότι η ένταξή του στο ρόστερ των νταμπλούχων θα καθυστερήσει σημαντικά.

Όλα αυτά, όμως, θα κριθούν από τη συνάντησή του με τους καθ’ ύλη αρμόδιους και για τον λόγο αυτό δεν χάνει την αισιοδοξία του ότι η υπόθεση μπορεί και να έχει αίσια έκβαση. Εξάλλου, η ενδεχόμενη άρνηση του ΝΟΒ θα πλήξει πρώτα από όλα το κύρος του ιστορικού συλλόγου, και αυτό είναι κάτι που (πρέπει να) λαμβάνουν υπόψη στον Λαιμό…

Όσον αφορά στις ανανεώσεις των παικτών που έφεραν στο Λιμάνι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσουν οι επαφές προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό.

Πρακτικά οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν συμφωνίες σε ισχύ, ωστόσο και ο Ολυμπιακός θέλει και από τους πολίστες δεν έχει προκύψει επιθυμία κανενός να αποχωρήσει. Αυτό που περιμένουν οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη είναι να διαπιστώσουν τις ημέρες που θα μεσολαβήσουν την κίνηση των εγγραφών/ανανεώσεων των μελών, ώστε να έχουν πληρέστερη εικόνα για τα οικονομικά δεδομένα πριν προχωρήσουν στις προτάσεις τους.

Διαβάστε επίσης

Κερνάει τον Παυλίδη

Κερνάει τον Παυλίδη

Ο Σελετόπουλος είναι πλέον αναγκασμένος να πληρώσει ένα γεύμα στον Παυλίδη μετά την επιτυχία της Κυριακής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Νεανίδων.

Σε 69 δευτερόλεπτα

Σε 69 δευτερόλεπτα

Ένας απίθανος τελικός. Μία in extremis ηρωίδα. Ένας Οιωνός. Όλα αυτά μέσα σε 69 δευτερόλεπτα.