Ντουντούκα
Και τώρα... ελάτε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έξι νταμπλούχοι στην Ουγγαρία

Έξι νταμπλούχοι στην Ουγγαρία
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 - 09:30

Για την Ουγγαρία αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης η Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών, προκειμένου να λάβει μέρος στο φιλικό τουρνουά «VODAFONE CUP», νόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης (19/7-4/8).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς έχει συμπεριλάβει έξι πολίστες του Ολυμπιακού στην αποστολή για τη Βουδαπέστη, τους Βαγγέλη Δελακά, Αλέξανδρο Γούνα, Χριστόδουλο Κολόμβο, Κώστα Μουρίκη, Γιάννη Φουντούλη και Κυριάκο Ποντικέα, ενώ στη 13άδα βρίσκεται και ο υπό απόκτηση Άγγελος Βλαχόπουλος.

Συγκεκριμένα, οι 13 πολίστες είναι οι: Κώστας Τσαλκάνης, Κώστας Γαλανίδης, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Γούβης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μανώλης Μυλωνάκης, Κώστας Μουρίκης, Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Κυριάκος Ποντικέας, Χρήστος Αφρουδάκης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει την Παρασκευή το Μαυροβούνιο (18:00), το Σάββατο τη Γερμανία (18:00) και την Κυριακή την Ουγγαρία (13:00).

Διαβάστε επίσης

«Χάλκινες» οι Κορασίδες

«Χάλκινες» οι Κορασίδες

Κατέκτησαν την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους.

Ξεκαθαρίζει το τοπίο!

Ξεκαθαρίζει το τοπίο!

Συναντιέται με τους διοικούντες τον ΝΟΒ για να πάρει το δελτίο του. Από την επόμενη εβδομάδα οι ανανεώσεις των «ερυθρολεύκων».

Κερνάει τον Παυλίδη

Κερνάει τον Παυλίδη

Ο Σελετόπουλος είναι πλέον αναγκασμένος να πληρώσει ένα γεύμα στον Παυλίδη μετά την επιτυχία της Κυριακής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Νεανίδων.