Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Θρύλο ο Γαλανίδης

Στον Θρύλο ο Γαλανίδης
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013 - 18:46

Ολυμπιακός και Κώστας Γαλανίδης συμφώνησαν να πορευτούν μαζί από εδώ και πέρα. Αφού οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν τα χέρια με το ΝΟ Χανίων, τα βρήκαν λίγο αργότερα και με τον νεαρό πολίστα.

Ο Γαλανίδης βρισκόταν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας στο Ζάππειο και πέρασε από τα γραφεία του Θρύλου στην πλατεία Αλεξάνδρας, υπογράφοντας το συμφωνητικό του.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα που έχει απεριόριστες δυνατότητες και αυτό που πρέπει να σημειωθεί, είναι πως θα μάθει από τον καλύτερο του είδους, τον Νικόλα Δεληγιάννη δηλαδή.

Ο Γαλανίδης ήθελε εδώ και δύο χρόνια να έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά για κάποιους λόγους η μεταγραφή «κολλούσε». Το όνειρό του, πάντως, έγινε πραγματικότητα σήμερα... Για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια θα φοράει το ερυθρόλευκο σκουφάκι.

Το βράδυ του Σαββάτου από εκεί και πέρα, θα αναχωρήσει με τη 13άδα της Εθνικής για τη Βαρκελώνη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση, από τον Ν.Ο. Χανίων, του διεθνή τερματοφύλακα υδατοσφαίρισης, Κώστα Γαλανίδη.

Λίγο μετά τη συμφωνία του με τον Θρύλο, ο πολίστας ανέφερε στο www.olympiacos.org. «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε πραγματικότητα ένα όνειρο καριέρας και ανήκω στην ομάδα που έχει κατακτήσει κυριολεκτικά τα πάντα στο άθλημά μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τα στελέχη της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις δυνατότητές μου και θα προσπαθήσω με σκληρή δουλειά να δικαιώσω τις προσδοκίες τους. Είναι σημαντικό που θα έχω συμπαίκτες σπουδαίους αθλητές, που έχουν πετύχει μεγάλες διακρίσεις και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να συνεισφέρω στην επίτευξη νέων επιτυχιών για τον Ολυμπιακό. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Ν.Ο. Χανίων για όλα όσα μου πρόσφερε στην καριέρα μου».

Διαβάστε επίσης

ΓΑΥΡΟΙ για πάντα!

ΓΑΥΡΟΙ για πάντα!

Στον Θρύλο θα παραμείνουν οι Tάσος Σχίζας και Νικόλας Δεληγιάννης και τη νέα χρονιά, για να σηκώσουν κι άλλες κούπες!

Αναμονή για Βλαχόπουλο

Αναμονή για Βλαχόπουλο

Με τον Αγγελο Βλαχόπουλο μίλησε το βράδυ της Τετάρτης ο τιμ μάνατζερ της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, Ακης Λογοθέτης.

Παίδες εν δράσει

Παίδες εν δράσει

Με δύο στα δύο ξεκίνησε τον β' όμιλο Αττικής η ομάδα του Σάκη Πλατανίτη, που οδεύει προς το Final 4.

Μια χειραψία deja vu

Μια χειραψία deja vu

Ο Θοδωρής Βλάχος έσφιξε το χέρι του Κώστα Γαλανίδη στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.