Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστώ, αλλά...»

«Ευχαριστώ, αλλά...»
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 - 13:35

Η μόνη ομάδα για την οποία ο Δημήτρης Μάζης θα σκεφτόταν να ανακαλέσει την απόφαση για την αποχώρησή του είναι ο… Ολυμπιακός. Διότι τι καλύτερο από το να τελειώσεις την καριέρα σου με ένα νταμπλ από το να τελειώσει την καριέρα σου με δεύτερο διαδοχικό νταμπλ;

Ο Μάζης είχε αποφασίσει ότι θα αποχωρήσει στον Ολυμπιακό. Είναι λογικό: για περίπου 20 χρόνια ήταν διεκδικητής τουλάχιστον ενός από τους δύο εγχώριους τίτλους κάθε χρονιά και όταν το ρολόι του αποφάσισε ότι είναι ώρα για την αντίστροφη μέτρηση, είπε στον εαυτό του ότι θέλει να τελειώσει σε υψηλό επίπεδο. Μετά τον φιλικό χωρισμό με τον Ολυμπιακό ήταν λογικό ότι ομάδες που θέλουν να στελεχώσουν το ρόστερ τους με παίκτες οι οποίοι εγγυώνται την επιτυχία, θα προσπαθούσαν να τον προσεγγίσουν. Αλλά το είχε αποφασίσει, διότι ο Ολυμπιακός είναι το ιδανικό τέλος στην καριέρα του κάθε αθλητή.

Έτσι, όταν ο Μάκης Μικέδης τον προσέγγισε, για λογαριασμό του ΝΟ Χίου και του ζήτησε να σκεφτεί το ενδεχόμενο να συνεργαστούν, ο Μάζης του το ξέκοψε. Thanks, but no thanks, που λένε οι Αμερικάνοι. Δηλαδή, «ευχαριστώ, αλλά όχι ευχαριστώ». Η απόφασή του να αποχωρήσει δεν μπορεί να ταραχθεί από πειρασμούς, όπως είναι το να παίξει άλλη μία σεζόν στον ΝΟ Χίου, διότι ο χαρακτήρας του είναι σταθερός. Όπως ήταν και στο νερό. Ούτως ή άλλως, έστω και με… κοστούμι, που λένε, ο αμυντικός που με τη δουλειά του έγινε σημαντικός για τις ομάδες του θα απασχολεί το ελληνικό πόλο για πολλά χρόνια ακόμα.

Διαβάστε επίσης

Ο θείος Βάνια

Ο θείος Βάνια

Στα 31 του ο Ουντόβιτσιτς εκμεταλλεύθηκε το Κραγκούγεβατς για να γίνει υπουργός Αθλητισμού της Σερβίας.

Θεσσαλικός... χαλκός

Θεσσαλικός... χαλκός

Στο βάθρο η εθνική Νέων Γυναικών μετά το 7-6 επί της Ρωσίας στο ματς μεταλλίου στον Βόλο.

Έτος εκπαίδευσης

Έτος εκπαίδευσης

Δανεικοί στη Χίο πάνε οι δύο νεαροί πολίστες του Ολυμπιακού, Στέφανος Γαλανόπουλος και Γιώργος Δερβίσης.