Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Άγιος Κοσμάς ο... Ολυμπιακός

Άγιος Κοσμάς ο... Ολυμπιακός
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013 - 01:52

Την προηγούμενη φορά που όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν μαζευτεί στην πρώτη της ομάδας, δεν είχαν κάνει προπόνηση. Ήταν τον Οκτώβριο του 2010, όταν αποφασίστηκε να γίνει αποχή. Καμία σχέση, δηλαδή, με την προγραμματισμένη προπόνηση της Τρίτης, στις 17.30 στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά, όταν ο Θοδωρής Βλάχος, για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της θητείας του, θα έχει όλους τους παίκτες του μαζί τους. Αν στις 20 Αυγούστου του 2011 στον Γέρακα η πρώτη ήταν βυθισμένη στη μελαγχολία και στην αβεβαιότητα και στις 22 Αυγούστου του 2012, επίσης στον Άγιο Κοσμά, υπήρχε η ένταση μίας ομάδας που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας.

Φέτος είναι διαφορετικά. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πλήρες ρόστερ, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις θέσεις αλλά και ηλικιακά. Ο Νικόλας Δεληγιάννης και Τάσος Σχίζας είναι οι μόνοι πάνω από 30- εντάξει, πολύ πάνω από 30, αλλά πιάνουν την πέτρα και τη στύβουν- στην ομάδα, υπάρχουν δύο παίκτες κοντά στα 30, ο Βαγγέλης Δελακάς και ο Γιώργος Ντόσκας, τέσσερις παίκτες που είναι «σειρά» και βρίσκονται στα 25 ή εκεί κοντά, ο Γιάννης Φουντούλης, ο Χριστόδουλος Κολόμβος, ο Κώστας Μουρίκης και ο Μπλάι Μάλιαρακ, πέντε παίκτες που είναι λίγο πιο κάτω, ο Κυριάκος Ποντικέας, ο Μάριος Καπότσης, ο Αλέξανδρος Γούνας, ο Κώστας Γαλανίδης και ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ένας στα 20, δηλαδή ο Στέφανος Γαλανόπουλος και ένας κάτω από 20, πάει να πει ο Γιώργος Δερβίσης, οι οποίοι θα περάσουν τη Δευτέρα ιατρικές εξετάσεις, ενδέχεται να κάνουν προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, αλλά έχουν δοθεί ήδη δανεικοί στον ΝΟ Χίου. Τα επόμενα χρόνια θα απασχολήσουν ως «ερυθρόλευκοι» αλλά όχι τη φετινή περίοδο, τουλάχιστον στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας καθώς είναι δεδομένο ότι ο Θοδωρής Βλάχος θα ενδιαφερθεί για την περίπτωσή τους.

Επίσης, ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη θα περάσουν οι Δεληγιάννης, Σχίζας, Μάλιαρακ, Βλαχόπουλος και Ντόσκας, ενώ τη Δευτέρα πέρασαν οι Φουντούλης, Κολόμβος, Μουρίκης, Καπότσης, Ποντικέας, Γαλανίδης, Γούνας και Δελακάς. Την Τρίτη ξεκινά η σεζόν για τους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης

Ο θείος Βάνια

Ο θείος Βάνια

Στα 31 του ο Ουντόβιτσιτς εκμεταλλεύθηκε το Κραγκούγεβατς για να γίνει υπουργός Αθλητισμού της Σερβίας.

Πρώτη για τους νταμπλούχους

Πρώτη για τους νταμπλούχους

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν είχε την τύχη, τα δύο προηγούμενα χρόνια, να έχει όλους τους παίκτες μαζί του στην προετοιμασία.

«Ευχαριστώ, αλλά...»

«Ευχαριστώ, αλλά...»

Πρόταση του ΝΟ Χίου αρνήθηκε ο Δημήτρης Μάζης, ο οποίος εμμένει στην απόφασή του για αποχώρηση από την ενεργό δράση.

Θεσσαλικός... χαλκός

Θεσσαλικός... χαλκός

Στο βάθρο η εθνική Νέων Γυναικών μετά το 7-6 επί της Ρωσίας στο ματς μεταλλίου στον Βόλο.