Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκίνημα με Ραντνίτσκι

Ξεκίνημα με Ραντνίτσκι
Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013 - 00:10

Το παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο ήταν η αρχή της σεζόν και επισήμως για την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, αλλά αυτό που θα γίνει από την Τρίτη ως την Παρασκευή, μακριά από τις πτυχές του πρωτοκόλλου, θα είναι πιο σημαντικό από το ματς του Σαββάτου αλλά και από τα δύο επόμενα παιχνίδια για την Α1, με τον ΝΑΟ Κέρκυρας στον Πειραιά και τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη αντιστοίχως. Δεν είναι άλλο από την κοινή προετοιμασία και τα πέντε παιχνίδια που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τη Ραντνίτσκι του Κραγκούγεβατς, από την Τρίτη, 5, έως την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.

Η σερβική ομάδα, η οποία έχει το δεύτερο παιχνίδι της για τον τρίτο προκριματικό γύρο απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης- κάτι που μοιάζει τυπικό, όσο απροσδόκητος κι αν μπορεί να γίνει ο αθλητισμός, μετά το 11-5 του πρώτου παιχνιδιού στο Κραγκούγεβατς- φθάνει το πρωί της Τρίτης στην Αθήνα και από το βράδυ της ίδιας μέρας, στις 20:00, θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά.

Η Ραντνίτσκι προτίμησε να παίξει δυνατά ματς με τον Ολυμπιακό από το να παραμείνει στη Σερβία και αφού «έκατσε» το ματς απέναντι στον ΝΟΒ έρχεται νωρίτερα στην Αθήνα. Την Τετάρτη και την Πέμπτη οι δύο ομάδες θα παίξουν από δύο παιχνίδια, ένα το πρωί και ένα το βράδυ, ενώ την Παρασκευή το πρωί θα δώσουν το τελευταίο φιλικό τους, αφού το απόγευμα της Παρασκευής η ομάδα του Κραγκούγεβατς θα ξεκουραστεί ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα του Τεό Λοράντου.

Η προετοιμασία με τη Ραντνίτσκι κανονίστηκε μέσω του Γιούγκοσλαβ Βάσοβιτς. Ο θρύλος του Ερυθρού Αστέρα έχει παίξει και στο Παλαιό Φάληρο, έχει καλή σχέση με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού και βοήθησε ώστε η ευκαιρία να γίνει πραγματικότητα. Εδώ αξίζει να επισημανθεί ότι η Ραντνίτσκι νίκησε στο Ρέκο την ομώνυμη ομάδα με σκορ 10-12, στον δεύτερο γύρο του Champions League. Είναι σημαντικό, όχι απλώς μεμονωμένα αλλά και, επειδή η Προ Ρέκο ενδεχομένως να βρίσκεται στον α’ όμιλο, που παίζει ο Ολυμπιακός, καθώς είναι επίσης το φαβορί να προκριθεί μετά τη νίκη της με σκορ 9-5 επί του Ερυθρού Αστέρα, στο πρώτο παιχνίδι στη Γένοβα.

Διαβάστε επίσης

Η τελευταία πρόβα

Η τελευταία πρόβα

Πέντε παιχνίδια θα δώσει, στο πλαίσιο του τουρνουά του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Με Ραντνίσκι ο Θρύλος

Με Ραντνίσκι ο Θρύλος

Με την ομάδα της Ραντνίσκι θα πραγματοποιεί προπονήσεις από τις 5 έως τις 8 Νοεμβρίου ο Θρύλος.

Η Γένοβα στις φλόγες

Η Γένοβα στις φλόγες

Η μονομαχία του Ερυθρού Αστέρα με την Προ Ρέκο ξεχωρίζει από τον τρίτο προκριματικό του Champions League.