Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Χρήστος και ο Μανώλης

Ο Χρήστος και ο Μανώλης
Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013 - 00:20

Παραφράζοντας την κλασική ατάκα των… ηθοποιών όταν θέλουν να δείξουν ότι δεν είναι με κανέναν τσακωμένοι στον θίασο, «ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη του Αγγελου Βλαχόπουλου και αυτό φάνηκε στο αποτέλεσμα». Ο νεόκοπος περιφερειακός του Ολυμπιακού μίλησε για διάφορα στον «ΓΑΥΡΟ» της Δευτέρας, ωστόσο η έλλειψη χώρου δεν επέτρεψε να δημοσιευθούν κάποια άλλα θέματα που συζητήθηκαν.

Όπως, παραδείγματος χάρη, τα πρότυπά του στον χώρο του πόλο.

Ο Βλαχόπουλος μίλησε για δύο πολίστες οι οποίοι έπαιξαν στον Ολυμπιακό- διότι, όπως διευκρίνισε, «όλοι οι μεγάλοι παίκτες έχουν παίξει στον Ολυμπιακό, δεν είναι τυχαίο. Ήθελα κι εγώ να δω πώς είναι»- και τους οποίους είχε συμπαίκτες στον ΝΟ Βουλιαγμένης.

«Πρότυπό μου ήταν πάντα ο Χρήστος Αφρουδάκης. Είναι ηγετική μορφή σε όποια ομάδα και να αγωνίζεται. Σου λέει να κάνεις κάτι και εσύ τον ακούς, διότι το έχει κάνει εκατοντάδες φορές στην καριέρα του», τόνισε ο Βλαχόπουλος ο οποίος, έτσι τα έφερε η συγκυρία και έκανε δηλώσεις στην κάμερα του gavros.gr μετά το ματς με το Παλαιό Φάληρο για την πρώτη αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών.

Ο Βλαχόπουλος, πάντως, ομολόγησε την αδυναμία του σε ακόμα ένα συμπαίκτη του. «Ο Μανώλης Μυλωνάκης είναι ένας ξεχωριστός πολίστας. Ζώντας μαζί του επί καθημερινής βάσεως κατάλαβα ότι κάπως έτσι έπρεπε να γίνω. Είναι ο απόλυτος επαγγελματίας. Δεν βγάζει κανένα συμφέρον και ο μόνος στόχος του είναι να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του. Κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά και το συμπαθώ αυτό σε έναν παίκτη», είπε ο Βλαχόπουλος για έναν πολίστα ο οποίος είναι πραγματικό κόσμημα για το παιχνίδι, σημείο αναφοράς για τους Έλληνες παίκτες που παίζουν στο δεξί «φτερό» και με τον οποίο ο Βλαχόπουλος είχε τα κλειδιά στη δεξιά πλευρά, όταν ο Τεό Λοράντος δεν τον χρησιμοποιούσε ως τελευταίο στην άμυνα του ΝΟ Βουλιαγμένης.

Όταν, πάντως, ο 21χρονος περιφερειακός μιλούσε για πλάνο και σχεδιασμό που ήθελε και ότι αυτός ήταν ο κύριος λόγος της διαφωνίας του με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, εννοούσε στιγμές όπως η κοινή προετοιμασία της με τη Ραντνίτσκι του Κραγκούγεβατς. Από το βράδυ της Τρίτης οι παίκτες άρχισαν φιλικά με τη σέρβικη ομάδα τα οποία θα κρατήσουν ένα τριήμερο, ένα διάστημα που μπορεί να είναι καθοριστικό για τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Μην τις είδατε

Μην τις είδατε

Σε καλό επίπεδο έδειξε, με το 14-1 επί του Νηρέα Χαλανδρίου, ότι βρίσκεται η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Δεύτερος στο ΣΕΔΥ

Δεύτερος στο ΣΕΔΥ

Δεν κατάφερε να κοντράρει τη Βουλιαγμένη ο Ολυμπιακός στον άτυπο τελικό του τουρνουά που έγινε στον Άλιμο.

Η τελευταία πρόβα

Η τελευταία πρόβα

Πέντε παιχνίδια θα δώσει, στο πλαίσιο του τουρνουά του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Ξεκίνημα με Ραντνίτσκι

Ξεκίνημα με Ραντνίτσκι

Δυνατή και κρίσιμη για την παρουσία της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού είναι η προετοιμασία με τους Σέρβους.