Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Νίκη με συντήρηση

Νίκη με συντήρηση
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013 - 03:35

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα και από το πρωί της Παρασκευής πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά: σε μία δουλειά που θα σπάσει στη μέση, μια και από το Σαββάτο έως και την Τετάρτη ο Θοδωρής Βλάχος θα στερηθεί τις υπηρεσίες 11 διεθνών, το πολύ. Ως εκ τούτου οι προπονήσεις θα έχουν ελάχιστα μέλη, κάτι που δεν βοηθάει τον Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται σε υπερένταση, όσο πλησιάζει το πιο σημαντικό παιχνίδι στη σεζόν μέχρι τώρα, δηλαδή εκείνο με την Πριμόριε Ριέκα στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Το πρωί της Παρασκευής οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν την τελευταία προπόνησή τους με την εθνική Καναδά- η οποία έχει ένα ποσοστό ευθύνης για την ετοιμότητα της ομάδας απέναντι στην Προ Ρέκο- ενώ το απόγευμα, στις 19:00, θα αντιμετωπίσει τον ΝΟ Χίου και τους δύο δανεικούς του, τον Στέφανο Γαλανόπουλο και τον Γιώργο Δερβίση, σε ένα ματς για την 6η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών, στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα οι «ερυθρόλευκοι» θα πετύχουν την έκτη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Είναι βέβαιο, πάντως, ότι ο Θοδωρής Βλάχος θα κάνει αλλαγές και θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους μικρούς, αλλά αυτή είναι μία απόφαση που θα λάβει (ή θα τελειοποιήσει) μετά τη λήξη της πρωινής προπόνησης. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι ο Ποσποτίκης και ο Βόσικας.

Διαβάστε επίσης

Συνοπτικά... 6 στα 6

Συνοπτικά... 6 στα 6

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα τον ΝΟ Χίου 18-5 και συνεχίζει να παρελαύνει στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών.

Περίπατος...

Περίπατος...

Το 2/2 στην Α1 πόλο γυναικών έκανε ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε του Νηρέα Χαλανδρίου με 2-17.

Φοβού τις Ρωσίδες

Φοβού τις Ρωσίδες

Ο Χάρης Παυλίδης δεν θεωρεί καθόλου εύκολο το παιχνίδι με τη Σκιφ Μόσχας και συνιστά προσοχή.