Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτοι στο ΣΕΔΥ!

Πρώτοι στο ΣΕΔΥ!
Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013 - 22:15

Η ομάδα πόλο Παίδων του Ολυμπιακού έκανε πολύ καλά τη δουλειά της την Κυριακή στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης (έγιναν οι ημιτελικοί και οι τελικοί εκεί). Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στον πρωινό ημιτελικό του τουρνουά ΣΕΔΥ για Παίδες- που έγινε για την εντρύφηση στους νέους κανονισμούς της FINA, μία μεγάλη ιστορία- με σκορ 14-9, η ομάδα του Σάκη Πλατανίτη νίκησε 8-5 τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον απογευματινό τελικό της διοργάνωσης και πήρε την πρώτη θέση.

Η οποία δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία, ωστόσο, από τη στιγμή που τα επίσημα παιχνίδια αργούν ακόμα (21-23 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένος ο προκριματικός γύρος), παρ' όλα αυτά έδειξε ότι η ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία τον Ιούλιο έφθασε στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματός της, έχει όλα τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστήσει ακόμα. Ο απολογισμός της ήταν 4 νίκες (επί ΝΟ Πατρών, ΝΟ Χίου, ΠΑΟΚ και ΝΟΒ) και 1 ισοπαλία, το 12-12 στην πρεμιέρα με τον ΝΟΒ.

Μάλιστα, αντιμετώπισε τη Βουλιαγμένη και όχι το Παλαιό Φάληρο, όπως οι περισσότεροι μυημένοι σε αυτές τις ηλικίες θα φαντάζονταν, μια και ο ΝΟΒ νίκησε 8-7 την πρωταθλήτρια ομάδα σε αυτήν την ηλικία στον πρωινό ημιτελικό.

Διαβάστε επίσης

Κάποτε στον Πειραιά

Κάποτε στον Πειραιά

Ένα ντέρμπι που αναδείκνυε την μαγκιά των κατοίκων μίας πόλης και το οποίο εξαφάνισαν συναπτά λάθη.

Περίπατος...

Περίπατος...

Το 2/2 στην Α1 πόλο γυναικών έκανε ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε του Νηρέα Χαλανδρίου με 2-17.

Συνοπτικά... 6 στα 6

Συνοπτικά... 6 στα 6

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα τον ΝΟ Χίου 18-5 και συνεχίζει να παρελαύνει στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών.