Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σταμάτησε στα 18!

Σταμάτησε στα 18!
Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 - 18:11

Φοβερός και τρομερός ο Θρύλος στα Χανιά, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Ρέθυμνο, το οποίο το συνέτριψε με 18-5. Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη αντιμετώπισαν μερικές δυσκολίες στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά πάτησαν το γκάζι και ξέφυγαν.

Ήταν η τέταρτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές, κάτι που δείχνει πως αρχίζει να «δένει» και να αποδίδει καλύτερο πόλο.

Ο Ολυμπιακός δεν πήγε με 11, αλλά με… 10 πολίστριες στη Λαμία, καθώς εκτός των Μαρίας και Αγγελικής Βασιλακοπούλου, της Βιργινίας Νιαρχάκου και της Ιωάννας Σταματοπούλου στον Πειραιά έμεινε και η Δέσποινα Γκούζουλα. Μετά το πρώτο οκτάλεπτο του παιχνιδιού η ομάδα του Χάρη Παυλίδη απέδειξε στον ΝΟ Ρεθύμνου ότι οι ελπίδες που είχε για ένα θετικό αποτέλεσμα- ελπίδες που άφηνε το επί μέρους 2-3 στα 8 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης- ήταν φρούδες. Με οδηγό την Μπούικα και άξιες συνοδηγούς τις Ελευθερία και Βάσω Πλευρίτου, αλλά και την Άλκηστη Αβραμίδου, ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα σε ένα ματς το οποίο ενείχε μία ευχάριστη έκπληξη για τις «ερυθρόλευκες»: ο τοπικός σύνδεσμός των Χανίων δημιούργησε θαυμάσια ατμόσφαιρα στο ματς και παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν ήταν ανταγωνιστικό, εξελίχθηκε σε γιορτή.

Η είδηση είναι ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει… δεύτερο διαδοχικό ματς την επόμενη εβδομάδα, απέναντι στον Τρίτωνα Αμαρουσίου, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα τη φετινή σεζόν. Οι «ερυθρόλευκες» ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψουν στη βάση τους με πτήση το απόγευμα του Σαββάτου.


Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-6, 2-5, 0-4

Ρέθυμνο
: Σολανάκη 2, Μ. Φαρμάκη 1, Ελ. Φαρμάκη 1, Παλικαράκη 1

Ολυμπιακός: Μπούικα 6, Ελ. Πλευρίτου 4, Αβραμίδου 3, Β. Πλευρίτου 3, Μ. Πλευρίτου 1, Καλογεράκου 1.

Διαβάστε επίσης

«Κοκκίνισαν» τα Χανιά

«Κοκκίνισαν» τα Χανιά

Απίστευτη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι ΓΑΥΡΟΙ στα Χανιά στο παιχνίδι της γυνακείας ομάδας πόλο του Θρύλου κόντρα στο Ρέθυμνο.

Δράμα στο Έγκερ

Δράμα στο Έγκερ

Μία φαινομενικά δίκαιη ήττα του Ολυμπιακού εξελίχθηκε σε τραγωδία των «ερυθρόλευκων».

«Να γεμίσουμε τη Λέσχη»

«Να γεμίσουμε τη Λέσχη»

Ο Τάσος Σχίζας θα επισκεφτεί μαζί με την ομάδα πόλο ανδρών την Ιστορική Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.