Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίτιμες προσκεκλημένες

Επίτιμες προσκεκλημένες
Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 - 02:45

Το… πρώτο στάδιο της έκπληξης ήταν εκείνο που περίμενε τις πολίστριες του Ολυμπιακού όταν μπήκαν στην 25άρα πισίνα των Χανίων. Η κερκίδα, μήκους 15 μέτρων περίπου, ήταν γεμάτη από φίλους του Ολυμπιακού οι οποίοι είναι μέλη του Συνδέσμου της περιοχής. Οι «ερυθρόλευκες» έπαθαν ένα μικρό πολιτισμικό σοκ, αφού δεν περίμεναν τη στήριξη. Από την ώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι έως την ώρα που τελείωσε, δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε, ενώ τα χαρτάκια στην πισίνα και τα καπνογόνα μπορεί να μην είναι μέρη του σπορ- όπως επίσης και οι συνθήκες για εκείνους τους… αθώους φιλάθλους που ήθελαν να παρακολουθήσουν το ματς σε… low tempo- ωστόσο δημιούργησαν εκείνη την αίσθηση που η Φιλιώ Μανωλιουδάκη χαρακτήρισε ως φιέστα.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, σε ένα κενό τριών ωρών που υπήρχε μέχρι να πάει στο αεροδρόμιο και να επιστρέψει στη βάση της η ομάδα, βρέθηκε, στην πραγματικότητα, στον Σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην πόλη. Εκεί κόπηκε και η βασιλόπιτα, για το 2014, του Συνδέσμου. Η Άλκηστη Αβραμίδου εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε και τους ζήτησε, μεταξύ αστείου και σοβαρού, να έρθουν στον Πειραιά για το παιχνίδι με τη Σαμπαντέλ, στις 5 Φεβρουαρίου, στον πρώτο προημιτελικό της Ευρωλίγκας, αλλά και στους τελικούς της Α1 με τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Για τη διεθνή περιφερειακή μία τέτοια ατμόσφαιρα θα έβαζε έναν επιπλέον μπελά στον αντίπαλο, ωστόσο και αυτή η εμπειρία, από μόνη της, είναι πολύ σημαντική. Διότι, «ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, ειδικά για τις νέες κοπέλες. Όλες- και ειδικά οι καινούργιες- αισθανθήκαμε πού παίζουμε και τι αντιπροσωπεύουμε», ισχυρίστηκε η Αβραμίδου.

Διαβάστε επίσης

Πιο κοντά στο πλεονέκτημα

Πιο κοντά στο πλεονέκτημα

Μόνο στο δεύτερο οκτάλεπτο έπαιξε ο Ολυμπιακός, αλλά νίκησε 9-7 τη Βουλιαγμένη για τη 10η αγωνιστική της Α1.

Επιθυμία για την πρώτη νίκη

Επιθυμία για την πρώτη νίκη

Ο Τάσος Σχίζας σχολίασε το παιχνίδι με τον ΝΟ Βουλιαγμένης και την επικείμενη αναμέτρηση με την Μπαρτσελονέτα στο gavros.gr.

«Κοκκίνισαν» τα Χανιά

«Κοκκίνισαν» τα Χανιά

Απίστευτη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι ΓΑΥΡΟΙ στα Χανιά στο παιχνίδι της γυνακείας ομάδας πόλο του Θρύλου κόντρα στο Ρέθυμνο.

Σταμάτησε στα 18!

Σταμάτησε στα 18!

Ασταμάτητη η γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου, καθώς επικράτησε με 18-5 εκτός έδρας του Ρεθύμνου.