Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η γιορτή της ακαδημίας!

Η γιορτή της ακαδημίας!
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 - 19:00

Την πίτα της έκοψε το βράδυ της Κυριακής στην Ιστορική Λέσχη στη Μαρίνα Ζέας η Ακαδημία Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού. Η Ακαδημία μας που είχε πολλές επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων την σεζόν 2012-13 συνεχίζει την «σκληρή» δουλειά προκειμένου να βγουν από τα "σπλάχνα" της αθλητές και αθλήτριες που θα στελεχώσουν τις πρώτες ομάδες μας.

Ο έφορος Κώστας Γούρας μαζί με τους προπονητές και όλα τα παιδιά και τους προπονητές της Ακαδημίας γιόρτασαν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά και πήραν και την ευχή του Πατήρ Νικόλα για υγεία και νέες νίκες για τον Θρύλο! Στην ωραία εκδήλωσε παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π Γιάννης Δαλέζιος, η Γενική Διευθύντρια Χριστίνα Τσιλιγκίρη και τα μέλη του ΔΣ Γιώργος Παπαδόπουλος και Νίκος Σκανδαλάκης. Από την ανδρική ομάδα το παρών έδωσε ο προπονητής Θόδωρος Βλάχος, ο μάνατζερ Δημήτρης Μάζης και ο αρχηγός Τάσος Σχίζας ενώ από την γυναικεία η μάνατζερ Αλεξάνδρα Καλογερά.

Η Ακαδημία Υδατοσφαίρισης τίμησε έξι από τις Νεάνιδες του Ολυμπιακού που κατέκτησαν με το σκουφάκι της Εθνικής ομάδας την 1η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πρόκειται για την Ιωάννα Σταματοπούλου, Μαρία Σώρα, Βίρνα Νιαρχάκου, Μίλβα Καλογεράκου, Βάσω Πλευρίτου και Ελευθερία Πλευρίτου. Επίσης τιμήθηκε η ομάδα Νέων Γυναικών και Νεανίδων για την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τις βραβεύσεις έκανε ο Γενικός Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π Γιάννης Δαλέζιος και μετάλλια πήραν οι: Ελευθερία Πλευρίτου, Δέσποινα Γκούζουλα, Ρένια Κουντούρη, Μυρτώ Ταμβάκη, Σταυρούλα Δουρέκα, Ντίνα Κούκου, Ζέφη Ζέρβου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Μίλβα Καλογεράκου, Βάσω Πλευρίτου, Σήλια Λογοθέτη, Μαρίνα Δατσέρη, Κάτια Μιχαηλίδου, Μαντώ Δουρέκα, Δανάη Δορίζα, Ξένια Πέττα, Άρτεμις Σαφέτη, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Δήμητρα Γιαννοπούλου, Ηλιάννα Σιταρένιου.

Ακόμη τιμήθηκε η ομάδα των Κορασίδων που πήρε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τις απονομές των μεταλλίων έκανε η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Οι αθλήτριες που βραβεύτηκαν: Μικαέλα Πουλοπούλου, Αγγελική Φερμάνη, Άρτεμις Σαφέτη, Εβελίνα Ψαρρού, Νεφέλη Δορίζα, Σταυρούλα Πρέκα, Ειρήνη Χουχούλη, Ελένη Φουντωτού, Δήμητρα Μάρκου, Πολυξένια Πέττα, Αικατερίνη Λιαπάκη, Ελευθερία Φουντωτού, Δήμητρα Πουλοπούλου.

Τέλος τιμήθηκε και η ομάδα Παίδων που κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τα μετάλλια έδωσε το μέλος του ΔΣ Νίκος Σκανδαλάκης. Οι αθλητές που βραβεύτηκαν είναι οι: Φώτης Στραβάκος, Θόδωρος Ανδρεόπουλος, Ανδρέας Ρουμάνης, Κώστας Τσίρικος, Μερκούρης Γέμελος, Δημήτρης Πικρίδας, Γιώργος Γαρδέρης, Χρήστος Λαμπρόπουλος, Θόδωρος Χρονόπουλος, Κώστας Χονδροκούκης, Διονύσιος Μπράϊμης, Πέτρος Πρωτοψάλτης, Γιώργος Γκίκας, Φώτης Σπηλιόπουλος, Σπύρος Γαβαλάς, Θόδωρης Πάτερος, Χρήστος Κόττας, Ανδρέας Βατίστας.

Διαβάστε επίσης

Το Μίσος

Το Μίσος

Η ανακοίνωση και το βίντεο της Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς για το «παράνομο» γκολ του Ντένις Σέφικ στον τελικό του Κυπέλλου.

«Είμαστε έτοιμοι»

«Είμαστε έτοιμοι»

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος εμφάνισε την πίστη του και την επιθυμία για νίκη στην κάμερα του gavros.gr.

«Μας λείπει η τακτική»

«Μας λείπει η τακτική»

Ο Χάρης Παυλίδης στην κάμερα του gavros.gr για τα επόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια για την ομάδα πόλο Γυναικών.

Τεστάκι στο «Ρέστειο»

Τεστάκι στο «Ρέστειο»

Η ομάδα πόλο Ανδρών μάλλον θα ξεκινήσει τον δεύτερο γύρο της Α1 όπως ξεκίνησε και τελείωσε τον πρώτο.