Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε έτοιμοι»

«Είμαστε έτοιμοι»
Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 - 23:15

Η μίνι συνέντευξη με τον Χριστόδουλο Κολόμβο μετά το παιχνίδι του Παλαιού Φαλήρου με τον Ολυμπιακό στο «Ρέστειο» αφορούσε εξ ολοκλήρου στην Μπαρτσελονέτα. Πρώτον, διότι είναι ένα πραγματικά σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, αυτό στις 17:00 της Τετάρτης (Novasports 2, live από το gavros.gr) για την 5η αγωνιστική του Champions League. Και, δεύτερον, επειδή αν μπορείς να κάνεις μετά από ένα παιχνίδι που λήγει με σκορ 4-17 και αυτό δεν είναι έκπληξη, τότε πρέπει να απασχολήσεις τη σχετική ακαδημία που δίνει τα βραβεία Πούλιτζερ λέγοντας, «έι, παιδιά, είμαι κι εγώ εδώ».

Φαίνεται, πάντως, από τις δηλώσεις του φουνταριστού του Ολυμπιακού τόσο το αίσθημα της ευθύνης όσο και η πίστη για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πρώτος στον α’ όμιλο έχοντας διαγράψει ήδη μία εκπληκτική πορεία, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του ομίλου, έχοντας το ιδεατό πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης

«Για να νικάμε παντού»

«Για να νικάμε παντού»

Ο Γιώργος Ντόσκας ήταν... πωρωμένος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά.

Το Μίσος

Το Μίσος

Η ανακοίνωση και το βίντεο της Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς για το «παράνομο» γκολ του Ντένις Σέφικ στον τελικό του Κυπέλλου.