Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ουκρανία ο Μπλάι

Στην Ουκρανία ο Μπλάι
Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 - 03:30

Μετά τον Ιούνιο και τους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνας ταξίδεψε ξανά με την αποστολή της εθνικής Ισπανίας ο Μπλάι Μάλιαρακ. Ο αριστερόχειρας περιφερειακός του Ολυμπιακού δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Θοδωρή Βλάχου για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών απέναντι στον ΑΝΟ Γλυφάδας (το οποίο θα γίνει στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» με φιλοξενούμενους τους «ερυθρόλευκους») και ο Μάλιαρακ θα το χάσει, αφού έχει ενσωματωθεί στην αποστολή των «φούριας ρόχας» για το πρώτο παιχνίδι στο Κίεβο απέναντι στην Ουκρανία, στο μπαράζ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης (14-27 Ιουλίου).

Οι Ισπανοί διεκδικούν την πρόκρισή τους- και περνούν αυτήν τη διαδικασία η οποία αχρείαστη είναι αλλά από τη στιγμή που δεν μετέχουν στην προκριματική φάση του World League δεν κάνει κακό- για τη διοργάνωση της Βουδαπέστης επειδή ήταν έβδομοι στην προηγούμενη παρόμοια διοργάνωση, του Αϊντχόφεν. Αλλά «έκατσε» καλά τόσο στον Γκάμπι Ερνάντεθ, ο οποίος στις αρχές Φλεβάρη συμφώνησε να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, όσο και στον Μπλάι, ο οποίος ταξίδεψε την Πέμπτη με τους υπόλοιπους διεθνείς παίκτες στην Ουκρανία, για το ματς της 15ης Φλεβάρη, δηλαδή του Σαββάτου.

Ο Μάλιαρακ είχε κοπεί από τον Ράφα Αγκιλάρ περίπου δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Βαρκελώνης, αλλά ο Ερνάντεθ έσπευσε να του διευκρινίσει, πριν καν αναλάβει, ότι τον θεωρεί απαραίτητο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Πλην του ματς με τον ΑΝΟΓ, ο Μπλάι θα χάσει και το παιχνίδι με τον ΝΟ Χίου την 1η Μαρτίου, για τη 17η αγωνιστική, αφού εκείνη την ημερομηνία είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς.

Διαβάστε επίσης

«Παιχνίδι πρόκληση»

«Παιχνίδι πρόκληση»

Έτσι χαρακτήρισε τον αγώνα με αντίπαλο τη Γλυφάδα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος.

Με επτά στο κάλεσμα

Με επτά στο κάλεσμα

Από τις 14 πολίστριες που κάλεσε στο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής οι Γιώργος Μορφέσης, Ολυμπιακός και ΝΟΒ έχουν τις... μισές.

Τα γενέθλια ενός θρύλου

Τα γενέθλια ενός θρύλου

Ο Μπάμπης Μουτσάτσος έσβησε τα κεράκια στην τούρτα του και οι φίλοι του ήταν εκεί για να του δώσουν τις ευχές τους.

«Ερυθρόλευκα» αστέρια

«Ερυθρόλευκα» αστέρια

Πολύ καλή δουλειά γίνεται στις ακαδημίες πόλο του του Ολυμπιακού με απόδειξη την ομάδα Εφήβων.