Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με επτά στο κάλεσμα

Με επτά στο κάλεσμα
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014 - 19:43

Για το παιχνίδι απέναντι στην Ιταλία στην Ιμπέρια, που είναι κρίσιμο και η εθνική ομάδα πρέπει να το νικήσει αν θέλει να μετάσχει στην τελική φάση του World League που θα γίνει στο Πεκίνο, ο Γιώργος Μορφέσης κάλεσε μόλις… 14 πολίστριες. Οι επτά είναι από τον ΝΟ Βουλιαγμένης και οι επτά από τον Ολυμπιακό. Ο Μορφέσης δεν μπορεί να έχει στη διάθεσή του τη Χριστίνα Τσουκαλά, αλλά από εκείνες που θα εμφανιστούν στο καμπ της προετοιμασίας την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, στις 14:00 στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά, μόνο μία δεν θα πάρει το σακ βουαγιάζ της για το ταξίδι της στην Ιταλία.

Από τον Ολυμπιακό ο Μορφέσης κάλεσε τις Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μίλβα Καλογεράκου και Μαρία Σώρα. Οι τέσσερις τελευταίες έδωσαν το «παρών» το βράδυ της Παρασκευής στο παιχνίδι με τον ΝΟ Βουλιαγμένης των Έλενας Ξενάκη και Ιωάννας Χυδηριώτη (που μαζί με τις Έλενα Κούβδου, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Αντιγόνη Ρουμπέση, Τίνα Κοντογιάννη και Αλεξάνδρα Ασημάκη επίσης κλήθηκαν από τον Μορφέση) στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για την πρεμιέρα των δύο ομάδων (οι οποίες πιθανότατα θα είναι και το ζευγάρι του τελικού της διοργάνωσης) στο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε νίκη πρωτιάς, 7-6, αφού πρώτα παρ’ ολίγον να απεμπολήσει το προβάδισμα 6-3, το οποίο προήλθε από την πιο εκρηκτική εμφάνισή του στο παιχνίδι, δηλαδή το επί μέρους σκορ 6-1 που έκανε από το πρώτο ως το τρίτο οκτάλεπτο, δηλαδή μετά το 2-0 με το οποίο προηγήθηκε ο ΝΟΒ. Ο Γιάννης Μπενόπουλος, που δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση, είδε την Ελευθερία Πλευρίτου να βάζει 3 γκολ, την αδελφή της, Βάσω, να σημειώνει 2, και τις Μίλβα Καλογεράκου και Δέσποινα Γκούζουλα να πετυχαίνουν από 1.

Διαβάστε επίσης

«Προπόνηση...»

«Προπόνηση...»

Έτσι χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τη Γλυφάδα ο Γιάννης Φουντούλης, καθώς ακολουθεί η Μπαρτσελονέτα.

«Παιχνίδι πρόκληση»

«Παιχνίδι πρόκληση»

Έτσι χαρακτήρισε τον αγώνα με αντίπαλο τη Γλυφάδα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος.

Στην Ουκρανία ο Μπλάι

Στην Ουκρανία ο Μπλάι

Ο Μάλιαρακ έκανε ταξίδι με την εθνική Ισπανίας για πρώτη φορά από τον προηγούμενο Ιούνιο και τους Μεσογειακούς της Μερσίνας.