Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προπόνηση...»

«Προπόνηση...»
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 - 18:10

Εύκολη νίκη με 4-19 σημείωσε ο Ολυμπιακός επί της Γλυφάδας για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών. Οι νταμπλούχοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, με τον Γιάννη Φουντούλη να τονίζει πως το ματς ήταν μια καλή προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελονέτα.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε σχόλια για τον αγώνα με τη Γλυφάδα, απλά ότι κάναμε μια προπόνηση ενόψει της Μπαρτσελονέτα. Το παιχνίδι με τους Ισπανούς την Παρασκευή στη Βαρκελώνη είναι το πιο σημαντικό μας στην Ευρώπη γι' αυτή τη χρονιά. Με νίκη η ομάδα συνεχίζει να έχει ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση. Λιγοστές, αλλά θα υπάρχουν. Πιστεύω εάν είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, θα μπορέσουμε να παλέψουμε το παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η Μπαρτσελονέτα είναι πολύ δυνατή ειδικά στην έδρα της, αλλά και εμείς έχουμε δείξει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε», ανέφερε ο πολίστας του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Με επτά στο κάλεσμα

Με επτά στο κάλεσμα

Από τις 14 πολίστριες που κάλεσε στο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής οι Γιώργος Μορφέσης, Ολυμπιακός και ΝΟΒ έχουν τις... μισές.

«Παιχνίδι πρόκληση»

«Παιχνίδι πρόκληση»

Έτσι χαρακτήρισε τον αγώνα με αντίπαλο τη Γλυφάδα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος.