Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ξεκολλήσαμε από το μηδέν»

«Ξεκολλήσαμε από το μηδέν»
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 - 23:50

Το πιο σημαντικό κατόρθωμα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Χριστόδουλου Κολόμβου στο gavros.gr για το παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα στο πλαίσιο του ματς με τον ΑΝΟ Γλυφάδας για τη 15η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών, ήταν ότι «ξεκολλήσαμε από το μηδέν. Για εμάς η νίκη ήταν πολύ σημαντική, διότι όσο κλειστές και αν ήταν οι τέσσερις πρώτες ήττες μας, το μηδέν μας κυνηγούσε».

Ο Κολόμβος είναι έτοιμος, όπως και οι συμπαίκτες του με τους οποίους βρίσκεται στη Βαρκελώνη από το απόγευμα της Πέμπτης ενώ το βράδυ έκαναν προπόνηση, να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελονέτα, η οποία θα είναι «διψασμένη» για τη ρεβάνς. Ο Πατρινός φουνταριστός μίλησε για τη σχέση που μπορεί να έχει το παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα με εκείνο που έδωσε η Εθνική την προηγούμενη Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου, απέναντι στην Ουγγαρία.

Ο Ολυμπιακός έκανε προπόνηση-χαλάρωση το βράδυ σε ειδυλλιακό περιβάλλον, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που έρχεται από την πισίνα «Σαν Σεμπαστιάν», η οποία… μοιάζει χαλαρωμένη στο ημίφως.

Διαβάστε επίσης

Η ρουλέτα του... Γκάουντι

Η ρουλέτα του... Γκάουντι

Ο Ολυμπιακός παίζει να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης στην πισίνα «Σαν Σεμπαστιάν» απέναντι στην Μπαρτσελονέτα.

Θρύλε, μπορείς!

Θρύλε, μπορείς!

Την Μπαρτσελονέτα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός εκτός έδρας. Live στο gavros.gr στις 20:15/NS3.

«Το θέλουμε γεμάτο»

«Το θέλουμε γεμάτο»

Ο Κώστας Μουρίκης θέλει να παίξει μπροστά σε πολύ κόσμο στο παιχνίδι της Βαρκελώνης για το Champions League.