Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα εφόδια των Νέων

Τα εφόδια των Νέων
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 - 00:20

Αυτό που δεν φαίνεται από την κάμερα του gavros.gr, στις δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου για το παιχνίδι, ήταν η τοποθέτησή του για τους μικρούς παίκτες του Ολυμπιακού. Δηλαδή τα παιδιά από την ομάδα πόλο Νέων Ανδρών (η οποία πριν σχεδόν ένα μήνα πέρασε ως τρίτη από τον όμιλό της στη β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματός της) του Ολυμπιακού τα οποία παίρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της Α1 πόλο Ανδρών.

Μετά το ματς με τον ΝΟ Αργοστολίου, που πήραν χρόνο συμμετοχής οι Στέλιος Αργυρόπουλος, Μανώλης Λιαπάκης, Μανώλης Τσαχειλίδης και Μανώλης Πρέκας, ο προπονητής της ομάδας πόλο Ανδρών έδωσε μία εντελώς διαφορετική διάσταση στο θέμα της συμμετοχής των «μικρών» της ομάδας. Μπορεί και σε αυτό το παιχνίδι να είχαν δυνατή παρουσία, αλλά στην πραγματικότητα, όπως είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, «έχουν σπουδαίους παίκτες δίπλα τους, που τους βοηθάνε και αυτό μπορεί να τους κάνει να πιστεύουν ότι είναι όλα εύκολα».

Τι σημαίνει αυτό; Ο τεχνικός της ομάδας πόλο Ανδρών μπορεί να μην έχει πια τον Δημήτρη Κραβαρίτη βοηθό προπονητή στον πάγκο του- και ειδικά από τότε που ανέλαβε χρέη τιμ μάνατζερ της ομάδας πόλο Ανδρών ο Δημήτρης Μάζης- αλλά παρακολουθεί τον τρόπο που προοδεύουν οι πολίστες των Νέων Ανδρών και των Εφήβων και τα αποτελέσματά τους. «Είμαι ικανοποιημένος γενικώς από την παρουσία τους. Αλλά δεν αρκεί να έχουμε καλούς πολίστες, χρειαζόμαστε προσωπικότητες. Δεν φθάνει μόνο να παίζουν στη μεγάλη ομάδα πρέπει να δείξουν ότι μπορούν να αντεπεξέρχονται στην πίεση και αυτό θα γίνει μόνο μέσα από το ηλικιακό πρωτάθλημά τους».

Είναι ένα κίνητρο για τα παιδιά της ακαδημίας αυτές οι δηλώσεις. Η ομάδα πόλο Νέων Ανδρών είχε προκριθεί ως 3η από τον πρώτο γύρο, έχοντας χάσει από τον ΝΟ Βουλιαγμένης και το Παλαιό Φάληρο, παίζει ξανά με τις συγκεκριμένες ομάδες στον β’ γύρο (7-9 Μαρτίου) και χρειάζεται ψυχή και καρδιά για να διευθετηθεί το ζήτημα της πρόκρισης στην τελική φάση, το οποίο σαφέστατα τίθεται εν αμφιβόλω για την ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη, η οποία, πάντως, αποτελείται ως επί το πλείστον από παιδιά που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις και το πόλο έχει περάσει, μοιραία, σε ρόλο κομπάρσου.

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Σούκνο, αλλά...

Χωρίς Σούκνο, αλλά...

Η Πριμόριε δεν θα έχει έναν από τους πιο χαρισματικούς πολίστες του ρόστερ της μαζί της ως τις αρχές Μάη.

Σταμάτησε στα 22

Σταμάτησε στα 22

Με 22-2 κέρδισε το Αργοστόλι ο Ολυμπιακός για την Α1, κάνοντας το 16 στα 16 στο πρωτάθλημα.