Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν πρόβα τζενεράλε

Σαν πρόβα τζενεράλε
Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014 - 01:15

Για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού το ματς με τον ΑΝΟ Γλυφάδας για τη 10η αγωνιστική της Α1, την Κυριακή στις 16:30 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», δεν είναι παρά το τελευταίο απέναντι σε ομάδα που δεν λέγεται Σαμπαντέλ και δεν είναι η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» στους προημιτελικούς της Ευρωλίγκας.

Ο ΑΝΟΓ είναι γηπεδούχος στον Πειραιά, σε ένα ματς που υπερτόνισε ο Χάρης Παυλίδης ότι οι πολίστριές του πρέπει να προσέξουν και να είναι συγκεντρωμένες σε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού είναι από εκείνους που γενικώς σέβονται τον αντίπαλο, πόσω μάλλον όταν μία ομάδα έχει ένα τεχνικό δίδυμο της περιωπής των Αλεξίας Καμμένου και Ευτυχίας Καραγιάννη.

Η Γλυφάδα βρίσκεται σε κακή κατάσταση, πάντως, αφού ιώσεις βασανίζουν όλες τις πολίστριες της ομάδας. Η Σοφία Ιωσηφίδου πέρασε 2 εβδομάδες σε κάκιστη κατάσταση, η Νικόλ Ελευθεριάδου και η Εύα Λούδη επέστρεψαν στις προπονήσεις το Σάββατο, η Άννα Μάμογλου και η Μαρία Πάτρα ήταν επίσης ασθενείς, ως εκ τούτου δεν συνάδει με κάτι ιδεατό- ή τη διεκδίκηση αποτελέσματος, ενδεχομένως, από μία ομάδα η οποία θέλει να φθάσει στην 9η νίκη της στο πρωτάθλημα και είναι το φαβορί.

Ο Ολυμπιακός, από τη μεριά του, έχει μπει εδώ και αρκετό καιρό (σχεδόν από τη στιγμή που τέλειωσε ο πρώτος προημιτελικός του «Πέτρος Καπαγέρωφ», όταν και έχασε με σκορ 9-10) στη διαδικασία αντιμετώπισης της Σαμπαντέλ. Οι «ερυθρόλευκες» σκέφτονται μόνο αυτό το παιχνίδι, μάλιστα ο ΑΝΟΓ έχει αποτελέσει και αντίπαλο σε φιλικά προετοιμασίας, ασκήσεις στην παίκτρια παραπάνω, ώστε ο Χάρης Παυλίδης να έχει όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένες τις πολίστριές του για την αναμέτρηση την ερχόμενη Τετάρτη. Πάντως, με τόσο εξέχουσες προσωπικότητες στους πάγκους των δύο ομάδων, η αναμέτρηση της Κυριακής, την οποία διαιτητεύουν οι Κωνσταντινίδης και Θωμάς, είναι ξεχωριστή και πολύ ενδιαφέρουσα.

Διαβάστε επίσης

Κουρασμένη νίκη

Κουρασμένη νίκη

Νίκησε 9-16 τον ΑΝΟ Γλυφάδας ο Ολυμπιακός για τη 10η αγωνιστική της Α1 πόλο Γυναικών.

«Πρέπει να κερδίσουμε»

«Πρέπει να κερδίσουμε»

Τη Γλυφάδα φιλοξενεί αύριο ο Ολυμπιακός για την Α1 γυναικών και ο Χάρης Παυλίδης δίνει το σύνθημα.

Νηρέας, Κροατία, Έγκερ

Νηρέας, Κροατία, Έγκερ

Απέναντι στην ομάδα από τη Λαμία τίθεται αντιμέτωπος ο Ολυμπιακός, πριν την εθνική ομάδα.