Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν χάνουμε το Κύπελλο»

«Δεν χάνουμε το Κύπελλο»
Σάββατο, 5 Απριλίου 2014 - 03:04

Στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του στάθηκε ο Χάρης Παυλίδης μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Len Trophy και τη νίκη επί της Κίνεφ Κίρισι με 8-5.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου...

«Η άμυνα μας ήταν υπέροχη. Πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει βάλει τόσα λίγα γκολ στην Κίρισι. Είχα πει ότι για να κερδίσεις την Κίρισι θα πρέπει να την κρατήσουμε κάτω από τα 10 γκολ. Τελικά την κρατήσαμε στα μισά. Η τερματοφύλακας μας ήταν φανταστική και όχι η αμυντική λειτουργία της ομάδας τέλεια. Χάσαμε πέναλτι και πολλά τετ-τετ και η διαφορά θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη.

Με τέτοια άμυνα κερδίζουμε όλες τις ομάδες στην Ευρώπη. Τα κορίτσια έβγαλαν τρομερή ενέργεια. Μακάρι να παίξουμε και στον τελικό με τέτοιο πάθος και μυαλό και δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να χάσουμε το κύπελλο. Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ομάδας όσα χρόνια είμαι προπονητής. Συγχαρητήρια στα κορίτσια.

Ακολούθησαν το σύστημα και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Τώρα πρέπει να γεμίσουμε και πνευματικά και σωματικά τις μπαταρίες. Θεωρώ ότι ο τελικός θα είναι πιο δύσκολος στο θέμα της ψυχολογίας. Εάν παίξουμε όπως με την Κίρισι θα πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Πόλο με... ατάκες

Πόλο με... ατάκες

Η αρχηγός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη απαντά σε ερωτήσεις/προτάσεις και ελπίζει στον τίτλο.

Γευμάτισαν οι πολίστες

Γευμάτισαν οι πολίστες

Ένα μεγάλο ψάρι που είχε πιάσει πριν από λίγες ημέρες ο Βαγγέλης Δελακάς έφαγαν το μεσημέρι της Κυριακής οι πολίστες του Ολυμπιακού.

Μεγαλειώδης πρόκριση!

Μεγαλειώδης πρόκριση!

Με τεράστιο αμυντικό παιχνίδι, η ομάδα πόλο Γυναικών προκρίθηκε στον τελικό του LEN Trophy, 8-5 την Κίνεφ Κίρισι.

Το δώρο της Φιρέντσε

Το δώρο της Φιρέντσε

Η ιταλική ομάδα τίθεται απέναντι στον Ολυμπιακό στον τελικό του LEN Trophy, μετά το 15-10 επί της Ούγκρα.