Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όνειρο ήταν και πάει...

Όνειρο ήταν και πάει...
Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 - 00:25

Ο επίλογος στα ... όνειρα του Ολυμπιακού για πρόκριση στο Final-6 του Champions League «γράφτηκε» το βράδυ της Τετάρτης στο «Πέτρος Καπαγέρωφ». Η ομάδα του Θόδωρη Βλάχου ηττήθηκε με 12-6 από την Προ Ρέκο σ' αγώνα της 9ης ημέρας του Α΄ ομίλου και αποκλείστηκε από την τελική φάση.

Η Προ Ρέκο υπερείχε σε όλους τους τομείς και σ' όλη την διάρκεια του αγώνα και οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας πολύ άσχημα ποσοστά στον παραπάνω (5/14) και στον λιγότερο (5/9) δεν μπόρεσαν ν' αντιδράσουν.

Η ομάδα μας έχει άλλο ένα παιχνίδι το Σάββατο (03/05) με την Γιουγκ στον Πειραιά αλλά θα είναι βαθμολογικά αδιάφορο. Ο Θρύλος έμεινε μετά από 9 αγώνες στους 9 βαθμούς ενώ η Προ Ρέκο έφτασε τους 16.

Τον αγώνα παρακολούθησε από την εξέδρα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Δαλέζιος, τα μέλη του ΔΣ Νίκος Σκανδαλάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος και ο επίτιμος πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-3, 2-3, 2-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας, Καπότσης 1, Φουντούλης 1, Βλαχόπουλος 1, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 1, Σχίζας 1, Γαλανίδης.

ΠΡΟ ΡΕΚΟ (Πόρτζιο): Τεμπέστι, Λαπένα 1, Μάνταρας, Φιλιόλι 1, Τζιορτζέτι 1, Φελούγκο 2, Γιάνοβιτς 2, Αϊκάρντι, Φιγκάρι, Γιόκοβιτς, Ίβοβιτς 4, Τζιάκοπο 1, Παστορίνο.

Διαβάστε επίσης

Σαν άνοστο φαγητό

Σαν άνοστο φαγητό

Χωρίς ανάσα η ομάδα πόλο Ανδρών, αρχίζει την προσεχή Πέμπτη τα πλέι οφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Σβηστός στους τελικούς

Σβηστός στους τελικούς

Την άνετη πρόκριση εξασφάλισε ο Ολυμπιακός, αφού νίκησε τον ΠΑΟΚ στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» με σκορ 5-15.

Μοναδικές στιγμές

Μοναδικές στιγμές

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο Χάρης Παυλίδης στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.