Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περήφανες Ουγγαρέζες

Περήφανες Ουγγαρέζες
Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 - 02:25

Η επίσκεψη της Μπάρμπαρα Μπούικα στη Βουδαπέστη δεν έγινε για τουρισμό, καθώς είχε υποχρέωση με την εθνική ομάδα της χώρας καθώς αντιμετώπιζε την Ελλάδα στο παιχνίδι που ολοκλήρωνε την προκριματική φάση του World League για τις δύο ομάδες. Αυτό το ταξίδι στη χώρα της, πάντως, ήταν διαφορετικό από όλα τα άλλα: η Μπούικα είχε μαζί της το χρυσό μετάλλιο από το Final 4 του LEN Trophy.

Η Ουγγαρέζα φουνταριστή, μάλιστα, το χρειάστηκε, καθώς έκανε τη σχετική πλάκα με τις συμπαίκτριές της και κυρίως με την Γκάμπι Σουκς, η οποία επίσης είχε το δικό της. Βεβαίως η τελευταία έχει γαλόνια, καθώς αυτό το χρυσό μετάλλιο που είχε μαζί της, αν και τελευταίο, ήταν το τρίτο παρόμοιο από τη LEN. Η Σουκς έχει στεφθεί τρεις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης τα τελευταία 4 χρόνια, δηλαδή το 2011, το 2013 και το 2014, τελευταία φορά στις 12 Απριλίου, όταν η Σαμπαντέλ νίκησε τη Βουλιαγμένη στην έδρα της. Πάντως τη νύχτα που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το LEN Trophy χάρηκε όπως η φιλενάδα της και της έστειλε συγχαρητήρια στο Facebook.

Η Μπούικα και η Σουκς φωτογραφήθηκαν μαζί με τα μετάλλιά τους και τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Ήταν, εκτός των άλλων, εθνικό το ζήτημα.

Διαβάστε επίσης

Στήριξη στον Λαιμό

Στήριξη στον Λαιμό

Η ομάδα πόλο Ανδρών είδε τους φίλους του Ολυμπιακού να την αποθεώνουν και θέλει φιέστα με κόσμο.

Η προαγωγή στον ρόλο

Η προαγωγή στον ρόλο

Ο Μάριος Καπότσης και ο Κυριάκος Ποντικέας συνεργάστηκαν για το ένατο γκολ του Ολυμπιακού, που σήκωσε την ομάδα στο πόδι.

Γκάζωσε για το 1-0

Γκάζωσε για το 1-0

Ο Ολυμπιακός έκανε επί μέρους σκορ 7-2 και νίκησε 13-7 τη Βουλιαγμένη στον πρώτο τελικό του Πειραιά.