Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το ότι δεν χάσαμε, κάτι λέει»

«Το ότι δεν χάσαμε, κάτι λέει»
Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 - 03:40

Στην κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού, μετά την ισοπαλία, 10-10 με τη Βουλιαγμένη, στάθηκε ο Χάρης Παυλίδης, ο οποίος είπε το αυτονόητο, πως παρά την κακή απόδοση, η ομάδα δεν έχασε και αυτό κάτι λέει. «Κανονικά έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι που πήραμε τον βαθμό. Θεωρώ όμως ότι κάναμε μια κακή εμφάνιση, κυρίως στην άμυνα. Η ομάδα αυτή στηρίζεται στην αμυντική της λειτουργία και αυτό μας έδωσε πέρσι τόσο το πρωτάθλημα όσο και στο LEN Trophy» τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Θρύλου και συμπλήρωσε:

«Σήμερα, όμως, είχαμε πολλά προβλήματα. Δεχτήκαμε πολλά γκολ από τον φουνταριστό και αυτό δεν επιτρέπεται σε τέτοιο επίπεδο. Μόνο στον λιγότερο παίζαμε κάπως καλύτερα στην άμυνα. Ουσιαστικά το σκορ μας κολακεύει. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και εμείς θα πρέπει να βελτιωθούμε. Είναι σίγουρο ότι σταδιακά θα γινόμαστε καλύτεροι, ενώ και η Βουλιαγμένη έχει περιθώρια βελτίωσης. Η εμφάνισή μας ήταν κάτω του μετρίου, είναι δύσκολο να επαναληφθεί τέτοια εμφάνιση. Το γεγονός ότι δεν χάσαμε, κάτι λέει».

Ανικανοποίητη έμεινε και η Αλκηστη Αβραμίδου, η οποία υπογράμμισε: «Δεν θεωρώ ότι κάναμε καλή εμφάνιση, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την Βουλιαγμένη, που είναι μια πολύ σπουδαία ομάδα και παλεύει όλα τα ματς. Είχαμε πολλά αμυντικά προβλήματα. Πέντε γκολ από τον φουνταριστό είναι πάρα πολλά, δεν το χωράει ο νους μου, όπως και τα λάθη. Μας αδικεί η κακή εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Εμείς αδικούμε τους εαυτούς μας» ξεκαθάρισε η διεθνής περιφερειακός, η οποία κοιτά ήδη την επόμενη μέρα: «Θεωρώ πως ήταν ένα καλό τεστ ενόψει των ευρωπαϊκών μας στόχων και των προπονήσεων, πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε».

Διαβάστε επίσης

«Πολύ καλή απόδοση»

«Πολύ καλή απόδοση»

Εμφάνιση ανάλογη με αυτή κόντρα στην Ραντνίσκι περιμένει από τους παίκτες του κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Θόδωρος Βλάχος.

Νίκη 5-0 για τα κορίτσια

Νίκη 5-0 για τα κορίτσια

Ο Ηρακλής δεν «κατέβηκε» να αγωνιστεί και ως εκ τούτου, τα κορίτσια του Θρύλου κέρδισαν τον αγώνα.