Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμάζονται για ΝΟΒΑ

Ετοιμάζονται για ΝΟΒΑ
Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015 - 00:05

Οι στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης ανήκουν στο... παρελθόν για τις πολίστριες του Ολυμπιακού. Οι ρυθμοί της προετοιμασίας ενόψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων έχουν ανέβει καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη ΝΟΒΑ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Ο απολογισμός μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό είναι τέσσερις νίκες (επί της Γλυφάδας με 17-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, του Ρεθύμνου με το εντυπωσιακό 3-28, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής η άνευ αγώνα νίκη κόντρα στον Ηρακλή, που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί και η επικράτηση με 4-20 του Τρίτωνα Αμαρουσίου στο τελευταίο ματς για το 2014 ενώ είχε προηγηθεί η ισοπαλία με την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο.

Το ζητούμενο στο πρώτο παιχνίδι για το νέο έτος είναι η 5η νίκη σε 6 ματς.) Η αναμέτρηση με τη ΝΟΒΑ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο(10/01) στο Παπαστράτειο και θα ξεκινήσει στις 17:00.Το ευχάριστο για το τεχνικό επιτελείο του Θρύλου είναι πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και έχει την δυνατότητα να υπολογίζει στο σύνολο του ερυθρόλευκου ρόστερ.

Διαβάστε επίσης

Σταμάτησε στα 19!

Σταμάτησε στα 19!

Με 19-4 ο Θρύλος βύθισε τον Πανιώνιο και μπήκε με το «δεξί» στις επίσημες υποχρεώσεις για το 2015.

«Πολύ καλή απόδοση»

«Πολύ καλή απόδοση»

Εμφάνιση ανάλογη με αυτή κόντρα στην Ραντνίσκι περιμένει από τους παίκτες του κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Θόδωρος Βλάχος.