Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κατακόκκινη» η Εθνική πόλο

«Κατακόκκινη» η Εθνική πόλο
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 - 23:45

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί με διαφορά τον κορυφαίο και πιο άξιο «αιμοδότη» των Εθνικών ομάδων σε όλα τα αθλήματα επιβεβαιώνεται με τον πλέον πειστικό τρόπο και στην Εθνική ομάδα πόλο Γυναικών.

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης για τις ανάγκες του διήμερου καμπ προετοιμασίας, που έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο σαββατοκύριακο 21-22 Φεβρουαρίου, ενόψει του αγώνα της με την Ολλανδία την προσεχή Τρίτη (24/2) για το World League κάλεσε δέκα παίκτριες του Θρύλου.

Ο λόγος για τις Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Μικαέλα Καλογεράκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Βιργινία Νιαρχάκου και Μαρία Σώρα.

Την «γαλανόλευκη αποστολή παλισιώνουν επίσης οι Έλενα Κούβδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Ελένη Ξενακη, Τινα Κοντογιάννη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Νικολέτα Ελευθεριάδου, Μαρία- Ελένη Μιμίδη, Μαρία Πάτρα (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ).

Η Εθνική μας ομάδα θα αναχωρήσει το μεσημέρι (12.30) της Καθαρής Δευτέρας, μέσω Ρώμης, με 13 πολίστριες στην αποστολή της.

Διαβάστε επίσης

«Οριστικά στον Ολυμπιακό»

«Οριστικά στον Ολυμπιακό»

Με αίσθημα δικαίωσης υποδέχθηκαν στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό την σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την Αλεξάνδρα Ασημάκη.

«Πολύ ισχυρή η φιλία»

«Πολύ ισχυρή η φιλία»

Ο προπονητής πόλο του Ερυθρού Αστέρα αναφέρθηκε στην κοινή προετοιμασία και στην ισχυρή φιλία που συνδέει τους δυο συλλόγους.

Για το «14x14» με Χίο

Για το «14x14» με Χίο

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται το Σάββατο (14:00), τον ΝΟ Χίου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1.