Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθεώστε τις Ευρωπαίες!

Αποθεώστε τις Ευρωπαίες!
Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 - 00:00

Η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά τη σπουδαία πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας επέστρεψε την Πέμπτη το μεσημέρι στην Ελλάδα.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας και κάτοχοι του Len Trophy, έπειτα από την μάγκικη πρόκρισή τους στο Final-4 μετά και τον θρίαμβό τους και επί ουγγρικού εδάφους σε βάρος της με 15-10 σε βάρος της Ζέντες ρίχνονται και πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος αφού ακολουθούν δυο αγώνες μέσα σε δυο μέρες.

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή (13/3) με την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή για τη 10η αγωνιστική που θα διεξαχθεί στο «Παπαστράτειο» και θα ξεκινήσει στις 20:30, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται ως τυπικά φιλοξενούμενος.

Στο παιχνίδι αυτό ο κόσμος του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να χειροκροτήσει τις ερυθρόλευκες για την πανάξια πρόκριση που πανηγύρισαν την Τετάρτη το βράδυ στην Ουγγαρία.

Μετά το ματς με τον Ηρακλή θα ακολουθήσει την Κυριακή στις 16:00 το ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη για την 11η αγωνιστική της Α1 Γυναικών που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Διαβάστε επίσης

Κοινά T-Shirt

Κοινά T-Shirt

Οι Ακαδημίες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού δημιούργησαν ένα εκπληκτικό επετειακό T-shirt για τον εορτασμό των 90 χρόνων.

Σταμάτησαν στα 27!

Σταμάτησαν στα 27!

Με το εντυπωσιακό 27-5 τα κορίτσια του Θρύλου βούλιαξαν τον Ηρακλή. λίγες ημέρες μετά την πρόκριση στο Final-4.

Στο F4 ο Θρύλος!

Στο F4 ο Θρύλος!

Τα κορίτσια Πόλο του Ολυμπιακού νίκησαν τη Ζέντες (15-10) και στην Ουγγαρία και πέρασαν στα ημιτελικά του Champions League...

Άνετα τον Νηρέα

Άνετα τον Νηρέα

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Νηρέα Λαμίας για την 16 αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών και κέρδισε με 21-2.