Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη στη Βουλιαγμένη

Νίκη στη Βουλιαγμένη
Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 - 19:00

Αυτή την στιγμή οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 28 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό όμως να έχει έναν αγώνα λιγότερο. Και οι δυο ομάδες προέρχονται από εκτός έδρας Ευρωπαϊκούς αγώνες μεσοβδόμαδα, με τις Ερυθρόλευκες να επιτυγχάνουν τον στόχο τους και να παίρνουν την πολυπόθητη πρόκριση για το Final4 της Ευρωλίγκας, ενώ η Βουλιαγμένη δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κίρισι και θα παίξει στο Final4 του LEN Trophy.

Όπως γίνεται αντιληπτό την Κυριακή θα αναμετρηθούν δυο ομάδες υψηλού επιπέδου, από τις καλύτερες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.

Η υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου δήλωσε σχετικά με το αυριανό ντέρμπι: «Και οι δυο ομάδες προέρχονται από δύσκολους Ευρωπαϊκούς αγώνες εκτός έδρας, κάτι που σημαίνει ότι και στις δυο υπάρχει αρκετή κούραση. Η διαφορά μας είναι ότι εμείς καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση ενώ ο ΝΟΒ όχι και αυτό σίγουρα λειτουργεί θετικά όσο αφορά τον ψυχολογικό τομέα της ομάδας μας. Εμείς θα πάμε στον Λαιμό με μοναδικό στόχο τη νίκη για να διατηρήσουμε την πρωτιά και τη μέχρι τώρα σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε επίσης

«Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι»

«Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι»

Στους τομείς που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην άνετη επικράτηση απέναντι στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Άγγελος Βλαχόπουλος.