Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα»

«Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα»
Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 - 03:10

Η αντίδραση πολύ μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας, την οποία εμφάνισε ο Ολυμπιακός και τον οδήγησε στην σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Ραντνίτσκι ήταν το ζητούμενο, σύμφωνα με τον Θόδωρο Βλάχο.

«Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά, έτσι όπως εξελίχθηκε, ήταν πολύ ουσιαστικό. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στην αρχή για το προβάδισμα, ενώ στο τέλος βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να φτάσουμε στη νίκη, η οποία μας κρατάει ζωντανούς και μας ωθεί να δώσουμε τα πάντα στο τελευταίο παιχνίδι στον Πειραιά με την Μπρέσια, περιμένοντας παράλληλα να δούμε τι εξέλιξη θα έχει το άλλο παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στα παιδιά. Σήμερα τους είδα αρκετά κουρασμένους και αυτό είναι φυσιολογικό, αφού οι πιο πολλοί ταξίδεψαν στην Ουγγαρία. Όλη την εβδομάδα αυτή ταξιδεύουν και παίζουν. Δεν ήμασταν φρέσκοι, αλλά σημασία έχει η νίκη», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

«Ψυχάρες» και οι Νέες Γυναίκες!

«Ψυχάρες» και οι Νέες Γυναίκες!

Με μυθική ανατροπή αφού έχαναν 3-7 στον ημιτελικό με τη Βουλιαγμένη μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου, έφτασαν στην νίκη με 10-7 και διεκδικούν το πρωτάθλημα στον τελικό με την Γλυφάδα στο κολυμβητήριο Αλίμου (18:30).

Νίκη και ήττα για Παίδες

Νίκη και ήττα για Παίδες

Με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα συνέχισαν οι Παίδες του Ολυμπιακού στη β’ φάση του Πρωταθλήματος.

Τρέξτε...

Τρέξτε...

Από τη Δευτέρα ξεκινάει η προεγγραφή των πακέτων εισιτηρίων για το Final 4 στο πόλο γυναικών.