Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε τρομερό κίνητρο!»

«Έχουμε τρομερό κίνητρο!»
Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 - 22:51

Την πίστη του για τις δυνατότητες του Θρύλου φανέρωσε ο Χάρης Παυλίδης,

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» και αρχιτέκτονας της επιτυχημένης πορείας των τελευταίων ετών στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου τόνισε ότι ο Θρύλος είναι αποφασισμένος να παλέψει μέχρις εσχάτων για την κατάκτηση του ευρωπα΄΄ικού τροπαίου:

«Είναι ευτυχία για τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στο Φάιναλ Φορ και μάλιστα διπλή ικανοποίηση που η διοργάνωση θα γίνει στον Πειραιά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς, φυσικά δείχνουμε σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους» ήταν η αρχική τοποθέτηση του κόουτς του Θρύλου, για να προσθέσει αναφερόμενος στην ποιότητα των αντιπάλων της ομάδας του:

«Θα ξεκινήσω με την Κίρισι, την οποία αντιμετωπίζουμε στον τελικό. Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, η οποία τα τελευταία 10 χρόνια δε λείπει ποτέ από Φάιναλ Φορ, κάτι το οποίο δείχνει μια τεράστια ποιότητα και πολύ σοβαρή δουλειά την οποία κάνουν στη Ρωσία. Θα περάσω στην Ουίπεστ, έχοντας προσωπικά ιδιαίτερη αδυναμία στο Ουγγρικό πόλο, θεωρώ ότι είναι το κορυφαίο στον κόσμο και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που παίζουν. Φυσικά, η Ουίπεστ είναι η ομάδα που εκφράζει αυτό το πόλο.

Αφήνω τελευταία τη Σαμπαντέλ, για την οποία δε μπορεί να πει κανείς πολλά πράγματα, καθώς μιλούν από μόνοι τους οι αριθμοί. Τρία χρόνια αήττητη ομάδα, κερδίζει τους τίτλους, τον έναν πίσω από τον άλλον, είναι μια ομάδα με τρομερή αυτοπεποίθηση και με πλούσιο ρόστερ. Αποτελεί το ρόστερ της Εθνικής Ισπανίας, το οποίο εκπροσωπεί επάξια το παγκόσμιο πόλο».

Αναφερόμενος στους στόχους του Ολυμπιακού, ο Χάρης Παυλίδης υπήρξε ξεκάθαρος:

«Εμείς εδώ στον Ολυμπιακό έχουμε δείξει μια πολύ μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι κατακτήσαμε το ΛΕΝ Τρόφι, κάτι το οποίο μας έδωσε τεράστια ώθηση. Μπορέσαμε και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Ελλάδας και τώρα διεκδικούμε ένα ακόμη τρόπαιο. Είμαστε εδώ για να πολεμήσουμε μέχρι το τέλος, ξέρουμε τις δυσκολίες, έχουμε όμως ένα τρομερό κίνητρο για τα κορίτσια και για μένα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ στους φιλάθλους μας είναι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, ώστε να τους δικαιώσουμε. Θέλουν τη νίκη, θέλουν το κύπελλο, διψούν όμως πάνω απ όλα για περηφάνια και αυτό είμαι σίγουρος ότι θα τους το δώσουμε».

Διαβάστε επίσης

«Θάμπωσαν» με Ντέταρι!

«Θάμπωσαν» με Ντέταρι!

«Τρελάθηκαν» οι Ούγγροι ρεπόρτερ όταν είδαν φωτογραφίες από τον πολύ σπουδαίο παλαίμαχο άσο του Θρύλου.

«Όλα για το τρόπαιο!»

«Όλα για το τρόπαιο!»

Το σύνθημα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας έδωσε η αρχηγός του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη.