Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτος λαός!

Απίστευτος λαός!
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 - 23:45

Για ακόμη μία φορά ο συγκλονστικός κόσμος του Ολυμπιακού αποτέλεσε τον πολυτιμότερο ...παίκτη της αγαπημένης του ομάδας.

Οι ΓΑΥΡΟΙ από πολύ νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής είχαν δημιουργήσι το αδιαχώρητο στις εξέδρες του «Πέτρος Καπαγέροφ » και φρόντισαν να δημιουργήσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα δίνοντας στα κορίτια της ομάδας του Χάρη Παυλίδη την απαιτούμενη ώθυηση να ξεπεράσουν το εμπόδιο της πανίσχυρης Κίνεφ Κίρισι και να προκξριθούν πανάξια στον τελικό της Ευρωλίγκας για πρώτη φορά στα χρονικα΄του τμήματος,

Ακόμη και τις στιγμές, όπου ο ημιτελικός με τις Ρωβσίδες δεν εξελισσόταν όπως θα επιθυμούσαν όλοι στον Ολυμπιακό, οι οπαδοί των Πειραιωτών δεν προήθηκαν και με τραγούδια και συνθήματα έδιναν τον δικό τους τόνο, μεταδίδοντα ςστις παίκτριες του Θρύλου τη πίστη τους για νίκη-πρόκριση,. Κάτι που συνέβη, με τις «ερυθρόλευκες] να έχουν μεγάλη πρωταωγωνίστρια την Ιταλίδα Ρομπέρτα Μπαινκόνι.

Μάλιστα, οι ΓΑΥΡΟΙ αναμένετια να αποτλέσουν ακι στον αυριανό τελικό τον ...παίκτη παραπάνω για τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη στην προσπάθεια να αναρριχηθούν στην κορυφή της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης

Αντίπαλος η Σαμπαντέλ

Αντίπαλος η Σαμπαντέλ

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης νίκησε 11-6 την ουγγρική Ουίπεστ και θα αναμετρηθεί το Σάββατο με τον Ολυμπιακό για την μεγάλη κούπα

«Με καθαρό μυαλό»

«Με καθαρό μυαλό»

Το σύνθημα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα έδωσε η αρχηγός του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Η έμπειρη και η... πρωτάρα

Η έμπειρη και η... πρωτάρα

Στον άλλο ημιτελικό του Final 4 της Euroleague αντίπαλοι είναι η κάτοχος του τίτλου, Σαμπαντέλ και η Ουίπεστ.