Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη στο gavros.gr

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη στο gavros.gr
Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 - 02:40

ΓΡΑΦΕΙ Η ΟΛΙΒΙΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ

Πολύ καλή απόδοση «έπιασε» χθες ο Ολυμπιακός, νικώντας με σχετική άνεση τη Βουλιαγμένη, στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος Πόλο Γυναικών. Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Ασημάκη, μιλώντας στο gavros.gr, στάθηκε στην πολύ καλή άμυνα και στο ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει έτσι ή και ακόμα καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια.

«Είναι καθοριστικό το πρώτο παιχνίδι, αλλά, εντάξει, δεν λέει και τα πάντα, βέβαια, γιατί και τα επόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν θα είναι πολύ δύσκολα.

Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν συγκεντρωμένες από την αρχή, κυρίως στην άμυνα, αν εξαιρέσουμε ένα διάστημα 3 λεπτών όπου χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας γιατί είχε ανοίξει και η διαφορά. Κακώς πιστεύαμε ότι έχει τελειώσει, γιατί η Βουλιαγμένη είναι μία ομάδα με δυνάμεις και δημιούργησε κάποιες φάσεις.

Γενικά, όμως, στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήμασταν συγκεντρωμένες στην άμυνα. Στην επίθεση είχαμε υπομονή, ήρθαν και τα γκολ, αλλά κρατήσαμε χαμηλά το σκορ και δεχτήκαμε λίγα γκολ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη νίκη.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και θα πρέπει στο επόμενο να παίξουμε το ίδιο και ακόμα καλύτερα», δήλωσε χαρακτηριστικά η φουνταριστή του Ολυμπιακού.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Αλεξάνδρας Ασημάκη στην κάμερα του gavros.gr:

Διαβάστε επίσης

«Όλα θα πάνε καλά»

«Όλα θα πάνε καλά»

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου μίλησε στο gavros.gr και εμφανίστηκε αισιόδοξη για τον Ολυμπιακό και το πρωτάθλημα...

«Kαθαρίζει» ο Θρύλος

«Kαθαρίζει» ο Θρύλος

Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 θα επιδιώξει να «τσεκάρει» ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βουλιαγμένη. Live από το gavros.gr, 17:30, ΝS3...

«Έκανα ένα λάθος»

«Έκανα ένα λάθος»

Στην παραδοχή του σφάλματός του προχώρησε ο Νίκολα Ράτζεν με ανοικτή επιστολή.

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη στο gavros.gr

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη στο gavros.gr

Η αρχηγός της ομάδας Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού μίλησε για την πρώτη νίκη επί της Βουλιαγμένης και τις επόμενες δύο που χρειάζονται για το πρωτάθλημα...