Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήμασταν πιο ψύχραιμες»

«Ήμασταν πιο ψύχραιμες»
Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015 - 03:11

Στους τομείς, που έδωσαν τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να φύγει νικητής από το κολυμβητήριο του Λαιμού και να φτάσει στο 2-0 απέναντι στη Βουλιαγμένη, στάθηκε η Άλκηστις Αβραμίδου:

«Το ξέραμε ότι θα είναι πιο δύσκολο παιχνίδι από ότι το προηγούμενο στον Πειραιά και ότι η Βουλιαγμένη θα τα δώσει όλα γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Στη συνέχεια μπήκαμε και εμείς πολύ δυνατά, ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για όσους το παρακολούθησαν. Κρίθηκε στο τέλος, στα πέναλτι που είναι ψυχοφθόρα διαδικασία αλλά όπως είδατε είχαμε δουλέψει και για αυτό. Η Χρυσή έκανε μεγάλες αποκρούσεις, ήμασταν πιο ψύχραιμες και κάναμε το 2-0 στη σειρά. Ακόμα χρειάζεται το παιχνίδι στον Πειραιά για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Διαβάστε επίσης

Χρυσή... ψυχραιμία στα πέναλτι!

Χρυσή... ψυχραιμία στα πέναλτι!

Συναρπαστικό ήταν το φινάλε του δεύτερου τελικού της Α1 Γυναικών. Δείτε σε βίντεο πως νίκησε ο Ολυμπιακός, έχοντας απόλυτη ευστοχία και την Διαμαντοπούλου σε μεγάλη ημέρα!

Έτοιμες να το σηκώσουν!

Έτοιμες να το σηκώσουν!

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης υποδέχονται την Τρίτη (18:30) στο «Π. Καπαγέρωφ» την Βουλιαγμένη στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος και με νίκη κατακτούν τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Γεμίζουμε το «Π. Καπαγέρωφ»

Γεμίζουμε το «Π. Καπαγέρωφ»

Την Τρίτη (18:30) διεξάγεται ο 3ος τελικός της Α1 Γυναικών και τα κορίτσια του Θρύλου είναι έτοιμα για τον τίτλο. Μετά το πρωτάθλημα Ευρώπης βρίσκονται μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα Ελλάδας και θα χρειαστούν τη συμπαράσταση των ΓΑΥΡΩΝ