Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ένσταση του Θρύλου

Η ένσταση του Θρύλου
Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 - 01:58

Μετά το τέλος του ματς με το ΝΟΒ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατέθεσαν ένσταση για αλλοίωση αποτελέσματος. Κι όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα, θα πρέπει να εκδικαστεί άμεσα λόγω της διεξαγωγής των τελικών της Α1 πόλο Γυναικών.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχει κάνει ένσταση για αλλοίωση αποτελέσματος, έχοντας επικεντρωθεί σε δύο φάσεις για τις οποίες δικαιώνονται απόλυτα. Διότι η τηλεοπτική μετάδοση είναι άκρως αποκαλυπτική. Τόσο στη φάση του σουτ της Λογοθέτη όσο και στο γκολ της Ξενάκη που δεν έπρεπε να μετρήσει.

Αφενός στο γκολ της Λογοθέτη η τηλεοπτική κάλυψη δικαιώνει το έπακρο τον Θρύλο υπό την έννοια ότι η μπάλα έχει περάσει ολοφάνερα τη γραμμή. Σε ό,τι αφορά δε τη φάση με την Ξενάκη, έχει ακουστεί η κόρνα, έχει τελειώσει η επίθεση του ΝΟΒ και όταν σουτάρει η Ξενάκη η φάση είναι ως μη γενόμενη.

Σε ό,τι αφορά την ένσταση, πρέπει να σημειώσουμε ότι το έγγραφο κατατέθηκε παράλληλα με το φύλλο αγώνα και το ακριβές περιεχόμενό του δεν έχει γίνει γνωστό. Αλλά θα μαθευτεί, πλέον, όταν θα συνεδριάσει η επιτροπή Ενστάσεων της ΚΟΕ. Αν και στο φύλλο αγώνα έχει σημειωθεί ότι πρέπει να γίνει άμεσα, καθώς η σειρά των τελικών συνεχίζεται την Πέμπτη με τον τέταρτο αγώνα που θα διεξαχθεί στο Λαιμό, υπάρχει ένα θέμα.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης για τη Βαρκελώνη καθώς διεξάγεται το Final 6 του Champions League στο πόλο Ανδρών. Κάτι που ενδέχεται να αποτελέσει πρόβλημα και να μην εκδικαστεί άμεσα η ένσταση του Ολυμπιακού.

Εάν συμβεί αυτό, ίσως οι άνθρωποι του Θρύλου θα πρέπει να περιμένουν μερικές ημέρες. Αλλά με δεδομένο ότι οι τελικοί συνεχίζονται, δεν ξέρει κανείς τι ακριβώς θα γίνει κι αν οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν αίτημα για μετάθεση του τέταρτου αγώνα ωσότου εκδικαστεί η ένστασή τους.

Διαβάστε επίσης

Τον «βυθίζει»!

Τον «βυθίζει»!

Πανέτοιμος για το 1-0 στους τελικούς της Α1 απέναντι στον ΠΑΟ ο νταμπλούχος Θρύλος (Live από το gavros.gr, 17:00, ΝS3)

Θα σας δώσουμε και… μπρατσάκια!

Θα σας δώσουμε και… μπρατσάκια!

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πανέτοιμοι για γλέντι κόντρα στους… ναυαγούς του ΠΑΟ, στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr/NS3, στις 17:00.

«Σφαγή» άνευ προηγουμένου

«Σφαγή» άνευ προηγουμένου

Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει, αλλά πάντα συμβαίνουν εις βάρος του Ολυμπιακού, Εκπρόθεσμο γκολ του ΝΟΒ μέτρησε, κανονικό γκολ του Θρύλου (σ.σ.: της Λογοθέτη) δεν μέτρησε, με τραγικές αποφάσεις από διαιτητές, κριτές τερμάτων και γραμματεία. Έτσι οι πρωταθλήτριες Ευρώπης ηττήθηκαν 10-9 και η σειρά των τελικών συνεχίζεται. Ένσταση ο Θρύλος

«Για τον κόσμο!»

«Για τον κόσμο!»

Στην αξία που έχουν αποκτήσει για τον Ολυμπιακό οι επερχόμενοι τελιοί με τον ΠΑΟ αναφέρθηκε ο Κώστας Μουρίκης.