Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έτοιμες με Ζέντες»

«Έτοιμες με Ζέντες»
Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 - 02:05

Την επιθυμία της ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί πανέτοιμος για τα χιαστί παιχνίδια με την Ζέντες εξέφρασε η Φιλιώ Μανωλιουδάκη. Η αρχηγός του Θρύλου που αντιμετώπισε και ως αντίπαλο τον σύζυγό της και βοηθό προπονητή του Εθνικού Μάρκο Μίσιτς, σκόραρε τέσσερα πολύ όμορφα γκολ και δήλωσε:

«Δεν θα υπάρχει γκρίνια στο σπίτι. Παίζω πάντα στο 100% και δεν κοιτάω ποιος είναι απέναντί μου. Τώρα μπορεί να έτυχε να είναι ο Μάρκο (σ.σ. Μίσιτς) απέναντι αλλά το ίδιο θα έκανα οποιοσδήποτε και αν ήταν. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, συνεχίζουμε στον καλό ρυθμό που έχουμε από την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτός είναι και ο στόχος μας να καθιερωθούμε σε καλές εμφανίσεις κοιτάζoντας πρωτίστως την άμυνά μας που είναι πολύ σημαντικό έτσι ώστε να είμαστε έτοιμες σε 15 μέρες που είναι το πρώτο χιαστί με την Ζέντες και από κει και πέρα στόχος μας είναι το final 4 της Ευρωλίγκας. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία για αύριο σε έναν ανθρωπο που είναι από το χώρο μας για την προσπάθεια που κάνει, στην κολλητή μου και κουμπάρα μου, Σταυρούλα Αντωνάκου. Της εύχομαι αύριο να βγει νικήτρια σε αυτή τη μάχη που δίνει όπως άλλωστε έχει συνηθίσει».

Διαβάστε επίσης

«Δεν τα καταφέραμε...»

«Δεν τα καταφέραμε...»

Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως η αντίδραση του Ολυμπιακού στο τέταρτο οκτάλεπτο δεν ήταν αρκετή να του δώσει αποτέλεσμα επί της Έγκερ...

«Βύθισε» το Καλαμάκι

«Βύθισε» το Καλαμάκι

Την ένατη σερί του νίκη πέτυχε ο Θρύλος συντρίβοντας με 14-2 την ομάδα των νοτίων προαστίων.