Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος είσαι!

Θρύλος είσαι!
Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015 - 00:10

Ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για το Final-4 της Ευρωλίγκα απέκτησε ο Ολυμπιακός!

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη αποδίδοντας εξαιρετικά θριάμβευσαν με 10-6 της Ζέντες στο «Πέτρος Καπαγέροφ» και πήραν τεράστιο προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί επί ουγγρικού εδάφους στις 11 Μαρτίου.

Τα τέσσερα γκολ της διαφοράς παρέχουν τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό με έξυπνο παιχνίδι στον επαναληπτικό να επιστρέψει από την Ουγγαρία με το εισιτήριο της πρόκρισης στις αποσκευές του!

Με «όπλο» την εξαιρετική τους άμυνα, αλλά και την επιθετική τους πολυφωνία, οι «ερυθρόλευκες» είχαν τον ρόλο του απόλυτου αφεντικού στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, θέτοντας τις βάσεις για την πρόκρισή τους στην τελική φάση της Ευρωλίγκα.

Η πιεστική άμυνα αλλά και το μυαλωμένο παιχνίδι των παικτριών του Χάρη Παυλίδη, έφερε τον Ολυμπιακό να προηγείται 3-1 με την ολοκλήρωση του πρώτου οκταλέπτου, με τις Μπιανκόνι και Ασημάκη να οδηγούν στη συνέχεια επιθετικά τον Ολυμπιακό και να του δίνουν τη δυνατότητα να διατηρήσει το προβάδισμα των δύο τερμάτων με τη λήξη του δεύτερου οκτάλεπτου (5-3).

Η τρίτη περίοδος ανήκε αποκλειστικά στον Ολυμπιακό, που βρήκε σκορ από τις Ασημάκη, Μανωλιουδάκη και Μπιανκόνι.

Στην τέταρτη περίοδο ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλή διαχείριση και βγάζοντας εξαιρετικές άμυνες, δεν επέτρεψε στις Ουγγαρέζες νε μειώσουν την έκταση της ήττας τους,. Απεναντίας, τα τέρματα της Μαργαρίτας Πλευρίτου και της Φιλιω΄ς Μανωλιουδάκη, έφεραν το υπερπολύτιμο 10-6!

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 3-2, 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματοπούλου, Μανωλιουδάκη 3, Πλευρίτου Ελ.,
Πλευρίτου Μ. 2, Αβραμίδου, Μπιανκόνι 2, Ασημάκη 3, Σάουθερν, Τετζαλίδου, Σώρα, Καλογεράκου, Νιαρχάκου, Διαμαντοπούλου

ΖΕΝΤΕΣ: Μπολονιάϊ, Μισκόλζι, Κόβερ Κις 2, Πένγκο, Φαν ντερ Σλοοτ 3, Γκέμες, Χέβεσι 1, Γκιόρι, Πόζι, Κάνταρ, Ραζ, Φάρκας, Γκουντλ

Διαβάστε επίσης

Δικαιώθηκε η Ασημάκη

Δικαιώθηκε η Ασημάκη

Και τη «βούλα» στον Ολυμπιακό η πολίστρια, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πλέον τις υπογραφές.

Για το «14x14» με Χίο

Για το «14x14» με Χίο

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται το Σάββατο (14:00), τον ΝΟ Χίου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1.