Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έκλεισε» Γεννηδουνιά ο Θρύλος

«Έκλεισε» Γεννηδουνιά ο Θρύλος
Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 - 22:52

Τη μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζει ακατάπαυστα ο Ολυμπιακός και στο πόλο Ανδρών.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ανακοίνωσαν τη Τετάρτη (22/7) με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 22χρονου διεθνούς περιφερειακού Κωνσταντίνου Γεννηδουνιά, ο οποίος τα τέσσερα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο Πανεπιστήμιο της Νέας Καλιφόρνιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον πολίστα Κωνσταντίνο Γενηδουνιά. Ο 22χρονος διεθνής περιφερειακός αγωνιζόταν τα τελευταία 4 χρόνια στο Πανεπιστήμιο της Ν. Καλιφόρνιας USC και λάμβανε μέρος στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα των Η.Π.Α. ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Π. Φάληρο. Το 2014 ανακηρύχθηκε παίκτης της χρονιάς στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα».

Στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. (www.osfp.gr), ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα στην οποία όλοι θέλουν να αγωνίζονται. Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από την Ελλάδα κατέληξα στην ομάδα που ήθελα πάντοτε να παίξω».

Διαβάστε επίσης

Κορυφαία η Ασημάκη

Κορυφαία η Ασημάκη

Πολύ καλή εμφάνιση η φουνταριστή του Ολυμπιακού, στην ήττα της Εθνικής Πόλο Γυναικών με 8-7 από την Αυστραλία της Σάουθερν, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Καζάν...

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβλήθηκε με 11-10 της Ιταλίας στον πρώτο αγώνα του δευτέρου ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Είχε ...Ασημάκη η Εθνική!

Είχε ...Ασημάκη η Εθνική!

Με κορυφαία και πρώτη σκόρερ τη διεθνή φουνταριστή του Ολυμπιακού (σ.σ. πέτυχε 4 γκολ), η Εθνική ομάδα πόλο Γυναικών επιβλήθηκε 15-9 της Κίνας στο τουρνουά του Καρπενησίου.